Συγκεντρώσεις για το ασφαλιστικό στο κέντρο της Αθήνας – Κλειστό το Σύνταγμα

Συγκεντρώσεις για το ασφαλιστικό στο κέντρο της Αθήνας – Κλειστό το Σύνταγμα

Συγκέντρωση ενάντια στο Ασφαλιστικό νομοσχέδιο που ψηφίζεται σήμερα στη Βουλή, πραγματοποιούν αυτή την ώρα το ΠΑΜΕ και η ΑΔΕΔΥ στο κέντρο της Αθήνας.

Κλειστή είναι αυτή την ώρα η Πανεπιστημίου και η πλατεία Συντάγματος, όπως και η κάθοδος της Βασιλίσσης Σοφίας προς το Σύνταγμα, καθώς είναι σε εξέλιξη οι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας του ΠΑΜΕ και της ΑΔΕΔΥ, ενάντια στο Ασφαλιστικό νομοσχέδιο που ψηφίζεται σήμερα στη Βουλή.

«Κλιμακώνουμε τον αγώνα ενάντια στο αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο Κατρούγκαλου – Βρούτση για αποκλειστικά δημόσια και καθολική Κοινωνική Ασφάλιση», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ, το οποίο έχει συγκεντρωθεί στα Προπύλαια και θα κατευθυνθεί προς την Πλατεία Συντάγματος.

Από την πλευρά της, η ΑΔΕΔΥ βρίσκεται ήδη μπροστά στη Βουλή ζητώντας, όπως αναφέρει στην ανακοίνωση της:

“Κατάργηση του Νόμου Κατρούγκαλου (Ν. 4387/16) για το ασφαλιστικό και όλων των αντιασφαλιστικών – αντισυνταξιοδοτικών νόμων. Σταδιακή αποκατάσταση όλων των συντάξεων. Καμία ιδιωτικοποίηση της κοινωνικής ασφάλισης. Καθιέρωση συστήματος κοινωνικής ασφάλισης που θα εγγυάται αξιοπρεπή διαβίωση για τους συνταξιούχους, όπως ορίζει το Σύνταγμα. Επαναφορά 13ης και 14ης σύνταξης”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version