Συγκέντρωση διαμαρτυρίας συνταξιούχων για το ασφαλιστικό

Συγκέντρωση συνταξιούχων στην Πλατεία Κοτζιά και πορεία προς το υπ. Εργασίας για την κατάργηση των μνημονιακών, αντεργατικών και αντιασφαλιστικών νόμων, την Τετάρτη 1 Απριλίου 2015.
(EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ)
Συγκέντρωση συνταξιούχων στην Πλατεία Κοτζιά και πορεία προς το υπ. Εργασίας για την κατάργηση των μνημονιακών, αντεργατικών και αντιασφαλιστικών νόμων, την Τετάρτη 1 Απριλίου 2015. (EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ) EUROKINISSI

Παναττική συγκέντρωση στην πλατεία Κοτζιά πραγματοποιούν οι συνταξιούχοι, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για το ασφαλιστικό πρόγραμμα

Παναττική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Κοτζιά πραγματοποιούν συνταξιουχικές οργανώσεις (ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, Δημοσίου, ΟΤΑ, ΕΛΤΑ, ΟΣΕ και ΝΑΤ) ενάντια στην ασφαλιστική μεταρρύθμιση που προωθεί η κυβέρνηση, ενώ θα ακολουθήσει πορεία προς το υπουργείο Εργασίας. Οι συνταξιούχοι ζητούν να μπει ένα τέλος στις περικοπές των συντάξεων και να μην προχωρήσει το νομοσχέδιο που, όπως υποστηρίζουν, διαλύει την κοινωνική ασφάλιση, ζητώντας ταυτόχρονα δωρεάν δημόσια υγεία.

«Εκφράζουμε τη διαμαρτυρία μας και καλούμε άμεσα την κυβέρνηση να αποσύρει το έκτρωμα που προορίζεται να φέρει ως νομοσχέδιο στη Βουλή. Τσακίζει τα δικαιώματά μας και ό,τι έχει απομείνει από τις προηγούμενες περικοπές» δήλωσε ο πρόεδρος των συνταξιούχων ΙΚΑ Δήμος Καμπούρης.

Η κινητοποίηση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της κλιμάκωσης που προγραμματίζουν οι συνταξιούχοι και οι συνδικαλιστικοί φορείς με 48ωρη απεργία την ημέρα που θα κατατεθεί το νομοσχέδιο στη Βουλή.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Συντάξεις
SHARE: