Συλλαλητήρια και απεργιακές κινητοποιήσεις κατά της νέας συμφωνίας

Συλλαλητήρια και απεργιακές κινητοποιήσεις κατά της νέας συμφωνίας
Συλλαλητήριο από το ΠΑΜΕ στην Ομόνοια την Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015, για να ακυρωθούν τα σχέδια πτώχευσης του λαού και να ειπωθεί όχι στο νέο βάρβαρο μνημόνιο, όπως αναφέρει η ανακοίνωση του. (EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ) Eurokinissi

Απεργιακές κινητοποιήσεις και συλλαλητήρια σε όλες τις πόλεις τις χώρας αποφάσισαν τα συνδικάτα καταγγέλλοντας τα μέτρα της νέας συμφωνίας, που ψηφίζεται την Τετάρτη

Την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής απεργίας στους δήμους,την ημέρα ψήφισης στη Βουλή των νέων μέτρων, αποφάσισε σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΠΟΕ-ΟΤΑ).

“Το συνδικαλιστικό κίνημα και το επόμενο χρονικό διάστημα θα αγωνιστεί για την ανατροπή των πολιτικών λιτότητας που “χάνονται” σε ένα “βαρέλι δίχως πάτο”. Θα αγωνιστεί με συνέπεια για τη διαγραφή του χρέους, ως τη μόνη προοπτική για την έξοδο από το “σπιράλ του θανάτου”, που με απόφαση και αυτής της κυβέρνησης παραμένουμε”, τονίζεται στην ανακοίνωση της ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Η ΑΔΕΔΥ πραγματοποίησε σήμερα στις 19: 00 συλλαλητήριο στο Σύνταγμα, ενώ αποφάσισε να συνεχίσει τις κινητοποιήσεις της με 24ωρη απεργία στο δημόσιο τομέα,  την ημέρα της ψήφισης της συμφωνίας και απεργιακά συλλαλητήρια στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις της χώρας.

Στις κινητοποιήσεις συμμετέχει και το ΠΑΜΕ που ανακοίνωσε την πραγματοποίηση συλλαλητηρίου εναντίον της νέας συμφωνίας για την Τετάρτη, 15 Ιουλίου, στις 7.30 το απόγευμα στην πλατεία Ομονοίας.

(Πηγή: ΑΠΕ)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα