Συλλήψεις και προσαγωγές και σε Θεσσαλονίκη – Πάτρα μετά τις εκδηλώσεις για το Πολυτεχνείο

Συλλήψεις και προσαγωγές και σε Θεσσαλονίκη – Πάτρα μετά τις εκδηλώσεις για το Πολυτεχνείο
Επεισόδια στην πορεία για την 44η επέτειο του Πολυτεχνείου στην Θεσσαλονίκη. Παρασκευή 17 Νοέμβρη 2017. (ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ/ΦΑΝΗ ΤΡΥΨΑΝΗ) eurokinissi

Συνολικά 11 προσαγωγές και δύο συλλήψεις κατά τη διάρκεια των χθεσινοβραδινών επεισοδίων

Σε συνολικά δύο συλλήψεις και 11 προσαγωγές ατόμων μετά τις πορείες για την επέτειο του Πολυτεχνείου προχώρησαν χθες οι αστυνομικές δυνάμεις σε Θεσσαλονίκη και Πάτρα, ενώ στην Αθήνα έγιναν 16 συλλήψεις.

Ειδικότερα, στη Θεσσαλονίκη όπου σημειώθηκαν επεισόδια μετά την πορεία συνελήφθησαν δύο 17χρονοι και προσήχθησαν άλλα έξι άτομα. Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων τραυματίστηκαν ελαφρά δύο αστυνομικοί στους οποίους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο 424 στρατιωτικό νοσοκομείο και σημειώθηκαν φθορές σε επτά καταστήματα στην Τσιμισκή και την Εγνατία.

Προσαγωγές έγιναν και στην Πάτρα μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν χθες το βράδυ. Οι πέντε προσαχθέντες, όλοι Έλληνες, οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια Πατρών και έπειτα από λίγη ώρα αφέθηκαν ελεύθεροι. Έπεσαν δεκάδες βόμβες μολότοφ ευτυχώς χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός και περιορισμένες ζημιές.

Στο μεταξύ αυτή την ώρα οδηγούνται στον εισαγγελέα οι 16 συλληφθέντες κατά την διάρκεια των χθεσινών επεισοδίων στα Εξάρχεια.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα