Συλλήψεις παρκαδόρων έξω από νυχτερινά κέντρα

Αστυνομικές δυνάμεις
Αστυνομικές δυνάμεις EUROKINISSI

Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα για παράνομη παροχή υπηρεσίας στάθμευσης οχημάτων σε δημόσιο χώρο έναντι αντιτίμου έξω από νυχτερινά κέντρα διασκέδασης

Έφοδο πραγματοποίησαν άντρες της Τροχαίας Αττικής, στο πλαίσιο διενέργειας ελέγχων για την περιστολή της δραστηριότητας ατόμων, που καταλαμβάνουν αυθαίρετα δημόσιους χώρους και τμήματα οδών και πεζοδρομίων για την εξασφάλιση θέσεων στάθμευσης πελατών νυχτερινών κέντρων, στο κέντρο της Αθήνας.

Αποτέλεσμα των ελέγχων ήταν η σύλληψη τεσσάρων ατόμων (τριών αλλοδαπών και ενός Έλληνα), οι οποίοι εργάζονταν ως παρκαδόροι.

Ειδικότερα, οι συλληφθέντες, έναντι χρηματικού αντιτίμου 10 ευρώ ανά όχημα και χωρίς την έκδοση απόδειξης, παραλάμβαναν τα οχήματα των πελατών, που προσέρχονταν στα καταστήματα και τα στάθμευαν παρανόμως σε οδούς, πεζοδρόμια και άλλους δημόσιους χώρους. Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 580 ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. Παράλληλα, ενημερώθηκαν λοιπές συναρμόδιες υπηρεσίες, προκειμένου να επιβάλουν κατά περίπτωση τα προβλεπόμενα διοικητικά μέτρα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αστυνομία

ADVERTISING

SHARE: