Συναγερμός για την εξαφάνιση 17χρονης στην Κηφισιά

Διαβάζεται σε 1'
Συναγερμός για την εξαφάνιση 17χρονης στην Κηφισιά
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. Eurokinissi

Η 17χρονη εξαφανίστηκε την Κυριακή (02/10) στην περιοχή της Κηφισιάς. Το “Χαμόγελο του Παιδιού” ενεργοποίησε Missing Alert.

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για την εξαφάνιση 17χρονης από την περιοχή της Κηφισιάς, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν το βράδυ της Κυριακής (02/10).

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το “Χαμόγελο του Παιδιού“, στις 02/10/2022 και ώρα 21:30, η 17χρονη εξαφανίστηκε από την περιοχή της Κηφισιάς.

Το “Χαμόγελο του Παιδιού” ενημερώθηκε σήμερα, 03/10/2022 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της καθώς ανησυχούν, επειδή συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η 17χρονη έχει ύψος 1,65 μ., βάρος 63 κιλά, έχει καστανά σγουρά μακριά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε μαύρο παντελόνι φόρμας, μαύρο κοντομάνικο μπλουζάκι και άσπρα αθλητικά παπούτσια adidas.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με “Το Χαμόγελο του Παιδιού”, όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version