Λήξη συναγερμού για το ύποπτο δέμα με παραλήπτη τον Προκόπη Παυλόπουλο

Συνάντηση με τον ΠτΔ Προκόπη Παυλόπουλο έχει ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να τον ενημερώσει για τις εξελίξεις που αφορούν την ονομασία των Σκοπίων. Παρασκευή 26/1/2018. (EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Συνάντηση με τον ΠτΔ Προκόπη Παυλόπουλο έχει ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να τον ενημερώσει για τις εξελίξεις που αφορούν την ονομασία των Σκοπίων. Παρασκευή 26/1/2018. (EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Το ύποπτο δέμα εκλέχθηκε στα ΕΛΤΑ Ψυχικού από κλιμάκιο των ΤΕΕΜ - Διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρχε επικίνδυνο περιεχόμενο

Συναγερμό προκάλεσε στην Αστυνομία, φάκελος που κρίθηκε ύποπτος και είχε παραλήπτη τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, στο σπίτι του στο Ψυχικό.

Από τα ΕΛ.ΤΑ. Ψυχικού ο φάκελος κατέληξε στην φρουρά του Προέδρου, η οποία τον έκρινε ύποπτο και τον επέστρεψε πίσω στα ΕΛ.ΤΑ. της περιοχής για να ελεγχθεί.

Στα ΕΛ.ΤΑ. Ψυχικού μετέβη κλιμάκιο πυροτεχνουργών του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών για να σκανάρει και να ελέγξει το περιεχόμενό του. Όπως διαπιστώθηκε στο εσωτερικό του φακέλου υπήρχε μόνο ένα έγγραφο και όχι κάποιο επικίνδυνο περιεχόμενο.

ADVERTISING

SHARE: