Συνάντηση Τόσκα με τους Δημάρχους Παλλήνης και Λαυρεωτικής

Συνάντηση Τόσκα με τους Δημάρχους Παλλήνης και Λαυρεωτικής

Κατά τη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, συμφωνήθηκε να εξεταστεί η πορεία υλοποίησης των δράσεων για την βελτίωση της αστυνόμευσης στα μέσα του επόμενου μήνα-Είχαν προηγηθεί αντίστοιχες συναντήσεις με δημάρχους των Νοτίων Προαστίων

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας συναντήθηκε, σήμερα, με τον δήμαρχο Παλλήνης Αθανάσιο Ζούτσο, ο οποίος εκπροσωπούσε 13 δήμους της Ανατολικής Αττικής στο Αναπτυξιακό Συνέδριο της Λαυρεωτικής και συνοδευόταν από τον δήμαρχο Λαυρεωτικής Δημήτρη Λουκά. Στη συνάντηση, στην οποία μετείχαν ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης Δημήτρης Αναγνωστάκης και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Κωνσταντίνος Τσουβάλας, συζητήθηκαν θέματα ασφάλειας και αστυνόμευσης των περιοχών της Ανατολικής Αττικής.

Ειδικότερα, σχεδιάζεται η υλοποίηση βελτιωτικών δράσεων της ΕΛ.ΑΣ. για την ενίσχυση της εμφανούς αστυνόμευσης και της εμπέδωσης του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών. Κατά τη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, συμφωνήθηκε να εξεταστεί η πορεία υλοποίησης των δράσεων στα μέσα του επόμενου μήνα. Υπενθυμίζεται ότι είχαν προηγηθεί αντίστοιχες συναντήσεις του κ. Τόσκα με τους δημάρχους των Νοτίων Προαστίων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αστυνομία

ADVERTISING

SHARE: