Σοκ στη Βοιωτία: Συνέλαβαν δάσκαλο δημοτικού για παιδική πορνογραφία

Σοκ στη Βοιωτία: Συνέλαβαν δάσκαλο δημοτικού για παιδική πορνογραφία

Οι αστυνομικοί της δίωξης παρακολουθούσαν τον βορειοελλαδίτη δάσκαλο και το μεσημέρι της Τρίτης του πέρασαν χειροπέδες.

Στα χέρια των αντρών της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έπεσε ένας 41χρονος αναπληρωτής δάσκαλος της 5ης τάξη του Δημοτικού Σχολείου στο Κυριάκι Βοιωτίας για κατοχή ενός τεράστιου υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Τα ηλεκτρονικά ίχνη του δράστη εντοπίστηκε από λογισμικό της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ. και σε αιφνιδιαστική έρευνα που έγινε χθες στο σπίτι του εντοπίστηκαν στον ηλεκτρονικό του υπολογιστή χιλιάδες αρχεία με βίντεο και φωτογραφίες παιδικής πορνογραφίας παιδιών από 7 ετών και πάνω αλλά και ένα εξίσου μεγάλο υλικό πορνογραφίας ενηλίκων.

Ο συγκεκριμένος δάσκαλος είχε μόλις φέτος διοριστεί ως αναπληρωτής στο συγκεκριμένο Δημοτικό Σχολείο, ήταν απόμακρος και κλεινόταν στο σπίτι του, ενώ δεν έχει προκύψει από την μέχρι στιγμής έρευνα να είχε εκδηλώσει το παραμικρό έναντι των μικρών του μαθητών. Το υλικό το «κατέβαζε» από ιστοσελίδες παιδόφιλων.

Ο 41χρονος οδηγήθηκε σήμερα στον Εισαγγελέα με την σχηματισθείσα δικογραφία σε βάρος του και του δόθηκε προθεσμία να απολογηθεί στον Ανακριτή την Παρασκευή.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος δεν θα σταματήσει εδώ αλλά ετοιμάζεται μεγάλη επιχείρηση στο κόσμο του «σκοτεινού διαδικτύου» για τον εντοπισμό και άλλων ανάλογων περιπτώσεων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα