Συνέλαβαν δύο γυναίκες για διακίνηση ναρκωτικών στο Ζεφύρι

Συνέλαβαν δύο γυναίκες για διακίνηση ναρκωτικών στο Ζεφύρι
Συλλήψεις για ναρκωτικά στο Ζεφύρι

Συνελήφθησαν οι δύο Ρομά ύστερα από αστυνομική επιχείρηση στο Ζεφύρι και κατασχέθηκαν 1.176 γραμμάρια ηρωίνης, 286 γραμμάρια νοθευτικής ουσίας καθώς και ναρκωτικά δισκία.

Συνελήφθησαν χθες στο Ζεφύρι, έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Αχαρνών, σε συνεργασία με την ΟΠΚΕ και το Τ.Α.Ε. Δυτικής Αττικής, δύο γυναίκες Ρομά, ηλικίας 45 και 50 ετών για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών.

Έπειτα από διερεύνηση καταγγελίας σχετικά με τη διακίνηση ναρκωτικών πλησίον οικίας στην περιοχή του Ζεφυρίου, ειδική ομάδα αστυνομικών του Τ.Α Αχαρνών, πραγματοποίησε έρευνες με σκοπό τον εντοπισμό του σημείου διακίνησης και την ταυτοποίηση των εμπλεκομένων.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι “πελάτες” εισέρχονταν σε δύο οικίες, οι οποίες εφάπτονταν και επικοινωνούσαν με εσωτερική θύρα και αφού προμηθεύονταν από τις κατηγορούμενες τις ναρκωτικές ουσίες, έκαναν επί τόπου χρήση ώστε μετά την αποχώρησή τους και σε περίπτωση ελέγχου να μην έχουν στην κατοχή τους ναρκωτικές ουσίες.

Από την έρευνα στις οικίες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1.176 γραμμάρια ηρωίνης, 286 γραμμάρια νοθευτικής ουσίας, 7 ναρκωτικά δισκία, 682 ευρώ, τρεις ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας και 8 κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθείσες, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα