Συνέλαβαν τη γυναίκα που βοήθησε τη Βίκυ Σταμάτη να αποδράσει. Της έδωσε κλειδί να φύγει

Συνέλαβαν τη γυναίκα που βοήθησε τη Βίκυ Σταμάτη να αποδράσει. Της έδωσε κλειδί να φύγει
© 2012 -

Η απολυμένη υπάλληλος του Δρομοκαϊτείου που κατέθεσε νωρίτερα στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας, βοήθησε τη Βίκυ Σταμάτη να αποδράσει και την κράτησε στο σπίτι της

Συνελήφθη αργά το βράδυ του Σαββάτου η απολυμένη υπάλληλος του Δρομοκαϊτείου, καθώς ομολόγησε στην κατάθεσή της στους Αστυνομικούς, ότι βοήθησε τη Βίκυ Σταμάτη να αποδράσει.

Η γυναίκα και η κόρη της, είχαν κληθεί νωρίτερα σήμερα να καταθέσουν, στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας, με την υποψία της “συνέργειας σε απόδραση κρατουμένου” σε βαθμό πλημμελήματος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του NEWS 247, η συλληφθείσα ομολόγησε πως λυπήθηκε τη Βίκυ Σταμάτη και της έδωσε κλειδί, για να ανοίξει και να βγει από το δωμάτιο, όπου κρατείτο.

Μάλιστα, η Βίκυ Σταμάτη διανυκτέρευσε στο σπίτι της στο Χαϊδάρι. Γι’αυτόν τον λόγο, όταν βρέθηκε δεν έδειχνε ταλαιπωρημένη ή άυπνη, ενώ ήταν και ελαφρώς μακιγιαρισμένη.

Από την πλευρά της, η κόρη της έδωσε εξηγήσεις στα πλαίσια της έρευνας, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Όταν ξύπνησα το πρωί διαπίστωσα πως η γυναίκα που φιλοξενούσαμε ήταν αυτή που έβλεπα στην τηλεόραση ως Βίκυ Σταμάτη”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα