Συνελήφθησαν ανήλικοι οπαδοί του Παναθηναϊκού πριν επιτεθούν σε σύνδεσμο του Ολυμπιακού

Συνελήφθησαν ανήλικοι οπαδοί του Παναθηναϊκού πριν επιτεθούν σε σύνδεσμο του Ολυμπιακού
Φωτογραφία αρχείου από επεισόδια Eurokinissi

Και οι επτά συλληφθέντες είναι Πολωνοί, ηλικιών από 15-16 ετών και σχεδίαζαν να επιτεθούν σε σύνδεσμο οπαδών του Ολυμπιακού στην Καλλιθέα

Συνελήφθησαν χθες το βράδυ πλησίον του Σταθμού ΗΣΑΠ “Καλλιθέα”, 7 ανήλικοι Πολωνοί, ηλικίας 15 και 16 ετών, καθώς σε έλεγχο που τους έγινε από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., βρέθηκαν να κατέχουν από κοινού τέσσερις βόμβες μολότοφ, πλαστικό μπουκάλι με περιεχόμενο εύφλεκτο υγρό, δύο μαχαίρια, 7 κουκούλες τύπου full face και 10 μπουκάλια σπρέι για γκράφιτι.

Από την έρευνα που διενήργησε η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εξακριβώθηκε ότι οι συλληφθέντες είναι οπαδοί του Παναθηναϊκού και την ώρα της σύλληψης τους μετέβαιναν προκειμένου να επιτεθούν σε σύνδεσμο οπαδών του Ολυμπιακού στην ίδια περιοχή, όπως είχαν προσχεδιάσει.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις σχετικές με τις εκρηκτικές ύλες και του νόμου περί όπλων. Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγούνται σήμερα στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Με βάση τα προαναφερόμενα και τα στοιχεία που προέκυψαν από τη διερεύνηση της υπόθεσης, καταδεικνύεται ότι από την έγκαιρη παρέμβαση των αστυνομικών, τη σύλληψη των ατόμων, καθώς και την επικινδυνότητα των αντικειμένων που βρέθηκαν στην κατοχή τους, απετράπη ένα σοβαρό περιστατικό οπαδικής βίας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα