Σύρος: Τραγικό δυστύχημα στην Ποσειδωνία – Τον χτύπησε με το Ι.Χ. η σύζυγός του

Σύρος: Τραγικό δυστύχημα στην Ποσειδωνία – Τον χτύπησε με το Ι.Χ. η σύζυγός του
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ eurokinissi

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Ποσειδωνίας Σύρου το τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε την Τρίτη (04/10) όταν ένας 83χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του από το όχημα που οδηγούσε η σύζυγός του.

Ένα πολύ δυσάρεστο περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στη Σύρο και συγκεκριμένα, στην περιοχή της Ποσειδωνίας, όταν ένας άνδρας ηλικίας 83 ετών έχασε τη ζωή του καθώς χτυπήθηκε από Ι.Χ. αυτοκίνητο.

Τα ακριβή αίτια θα αποσαφηνιστούν από την έρευνα της αστυνομίας, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του Cyclades24, το μοιραίο όχημα οδηγούσε η σύζυγος του θανόντα σε πολύ κοντινή απόσταση από το σπίτι τους.

Δίχως να το αντιληφθεί, προφανώς εγκλώβισε και χτύπησε τον 83χρονο ο οποίος βρισκόταν εκτός οχήματος, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα. Οι πρώτες βοήθειες ειδοποιήθηκαν άμεσα, όταν όμως έφτασε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στον τόπο του συμβάντος, ο άτυχος άνδρας ήταν ήδη νεκρός.

Το ζευγάρι διαθέτει εξοχικό σπίτι στην περιοχή της Ποσειδωνίας και παραθερίζει στην Σύρο επί σειρά ετών για αρκετούς μήνες κάθε χρόνο. Ο εκλιπών ήταν ένα άτομο ιδιαίτερα αγαπητό στην τοπική κοινωνία και πολύ δραστήριο παρά το προχωρημένο της ηλικίας του και η είδηση του τραγικού συμβάντος, σκόρπισε θλίψη σε όσους τον γνώριζαν.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα