Τα τελευταία γενέθλια και το συγκινητικό αντίο του Ανδρέα Κωνσταντινίδη στη Γεωργία Αποστόλου

Τα τελευταία γενέθλια και το συγκινητικό αντίο του Ανδρέα Κωνσταντινίδη στη Γεωργία Αποστόλου

Το συγκινητικό αντίο του ηθοποιού στη φίλη και συνάδελφο Γεωργία Αποστόλου. "Καλό στου ταξίδι αγαπημένη μου. Τώρα πια οι άγγελοι θα έχουν κάθε λόγο να χαμογελάνε, θα είσαι εκεί, μαζί τους" (pics)

Ο αιφνίδιος θάνατος της ηθοποιού Γεωργίας Αποστόλου την περασμένη Κυριακή προκάλεσε συγκίνηση σε συγγενείς και φίλους της 43χρονης που τα τελευταία χρόνια είχε αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας. Η τελευταία της φωτογραφία που είχε κάνει το γύρο του διαδικτύου, ήταν εκείνη με το συνάδελφο και φίλο της Ανδρέα Κωνσταντινίδη. Ο ηθοποιός συντετριμμένος, σχολίασε την τραγική είδηση του θανάτου της Γεωργίας Αποστόλου με μια ανάρτησή του στο facebook. “Είναι πλέον γνωστό. Το επιβεβαίωσαν. Ποιο; Ότι έφυγες” σημειώνει ο ηθοποιός που έμελλε να δώσει δύο ακόμη στιγμιότυπα της ηθοποιού, από τα γενέθλιά της που γιόρτασαν μαζί. “Φέτος γιορτάσαμε τα γενέθλιά σου στο σπίτι μου. Τα τελευταία σου…” έγραψε χαρακτηριστικά.

“Πάντα έφευγες και πάντα ξαναεμφανιζόσουν, έτσι ξαφνικά. Γιατί ήσουν αερικό, απρόβλεπτη, ασυμβίβαστη” σημειώνει μεταξύ άλλων στο μήνυμά του ο κ. Κωνσταντινίδης που απαντά εμμέσως και στα δημοσιεύματα των τελευταίων χρόνων που ήθελαν την Αποστόλου να έχει επιλέξει τη μοναστική ζωή. “Εσύ ήθελες την ησυχία σου, όπως ήθελες να ξέρεις ότι όντως δεν είχες γίνει μοναχή” αναφέρει και συνεχίζει: “Απλά θες να ζήσεις εκτός καλλιτεχνικού χώρου και να έρθεις πιο κοντά στην εκκλησία. Δεν το καταλάβαιναν. Να σου πω την αλήθεια ούτε κι εγώ. Απλά αποδεχόμουν την επιλογή σου…”

Δείτε την ανάρτηση του ηθοποιού:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα