Τεράστια η ανταπόκριση του κοινού στο κάλεσμα για βοήθεια στη Μάνδρα

Τεράστια η ανταπόκριση του κοινού στο κάλεσμα για βοήθεια στη Μάνδρα

Λίγο πριν τις 10:00 το πρωί αναχώρησε από τα γραφεία της 24MEDIA το φορτηγό με την βοήθεια που συγκεντρώθηκε για τους κατοίκους της Μάνδρας

Οι ακροατές του Ραδιοφώνου 24/7, το Sport 24 Radio και οι αναγνώστες του News 24/7 και του Sport24 κατάφεραν να συγκεντρώσουν παραπάνω από 2 τόνους ειδών πρώτης ανάγκης για τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται στην Μάνδρα Αττικής.

Το σύνθημα “Κανένας μόνος- κανένας αβοήθητος” έγινε πράξη και έτσι στα γραφεία της εταιρείας έφταναν όλες αυτές τις ημέρες άνθρωποι που ήθελαν να προσφέρουν ό,τι μπορούσαν, ενώ αρκετές εταιρείες έστειλαν παλέτες βοήθειας, προκειμένου να αποσταλούν απευθείας στο δημαρχείο της περιοχής. Μόνο από τις προσφορές των ακροατών συγκεντρώθηκαν 1 τόνος νερού κι ακόμη 1 τόνος τροφίμων όπως φρυγανιές, μπισκότα, μακαρόνια, ρύζι, παιδικές τροφές. Παράλληλα συγκεντρώθηκαν παιδικές πάνες.

 

Ένας εθελοντής οδηγός φορτηγού προσέφερε την εργασία και το όχημά του προκειμένου να παραλάβει όλο το υλικό και να το μεταφέρει στο δημαρχείο Μάνδρας-Ειδυλλίας κι έτσι λίγο πριν τις 10 το πρωί της Τρίτης, οι προσφορές ακροατών και αναγνωστών έφυγαν για να δοθούν στους χειμαζόμενους κατοίκους της Δυτικής Αττικής.

 

Οι συντελεστές του Ραδιοφώνου 24/7 του Sport 24 Radio, του News 24/7 και του Sport24 νιώθουν την ανάγκη να ευχαριστήσουν ακροατές και αναγνώστες και να επαναλάβουν πως η ανθρωπιά είναι εδώ. Να μη μείνει κανένας από τους συμπολίτες μας μόνος του και αβοήθητος.

Δείτε ένα βίντεο από την συλλογή των ειδών πρώτης ανάγκης το πρωί:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα