Θάνατος κοριτσιών στην Πάτρα: “Όχι” δικαστών στη συνένωση των δικογραφιών

Θάνατος κοριτσιών στην Πάτρα: “Όχι” δικαστών στη συνένωση των δικογραφιών
Ρούλα Πισπιρίγκου INTIME NEWS

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών αποφάσισε να μην συνενωθούν οι δικογραφίες στην υπόθεση της Πάτρας και απέρριψε το σχετικό αίτημα της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Την απόρριψη του αιτήματος της Ρούλας Πισπιρίγκου να συνενωθούν οι δύο δικογραφίες που έχουν σχηματιστεί σε βάρος της αναφορικά με το θάνατο των τριών παιδιών της αποφάσισε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών.

Το δικαστικό συμβούλιο εξέτασε το αίτημα που είχε καταθέσει ο συνήγορος της προφυλακισμένης, Αλέξης Κούγιας, και με βούλευμα του αποφάσισε να το απορρίψει.

Έτσι, δεν αλλάζει τίποτα από τη μέχρι τώρα διαδικασία, καθώς αναμένεται η έκδοση βουλευματος επί της παραπομπής ή μη της Ρούλας Πισπιρίγκου σε δίκη για το θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας, ενώ ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί η ανακριτική διαδικασία που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας. Δηλαδή, οι δύο δικογραφίες θα συνεχίσουν να έχουν ξεχωριστό δρόμο μέχρι τέλους.

Το σκεπτικό των δικαστών

Σύμφωνα με πληροφορίες, το δικαστικό συμβούλιο κατέληξε στην κρίση ότι το να συνενωθούν οι δύο δικογραφίες δεν θα έχει κανένα συμφέρον για την διερεύνηση της υπόθεσης.

Μάλιστα, οι ίδιες πηγές επισημαίνουν ότι ένας δεύτερος λόγος για τους δικαστές είναι το γεγονός ότι οι δύο δικογραφίες βρίσκονται σε τελείως διαφορετικό στάδιο και δεν συντρέχει λόγος να «φρενάρει» η εξέλιξη της μίας για να μπορέσει να συνενωθεί με τη δεύτερη.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα