Θάνατος τριών κοριτσιών: Οι γιατροί “φωτογραφίζουν” την Πισπιρίγκου

Θάνατος τριών κοριτσιών: Οι γιατροί “φωτογραφίζουν” την Πισπιρίγκου
Η Ρούλα Πισπιρίγκου στον Κορυδαλλό sooc

Για μία ακόμη φορά οι γιατροί του Καραμανδάνειου νοσοκομείου αναφέρουν στις καταθέσεις τους ότι η ανακοπή που υπέστη η Τζωρτζίνα δεν μπορεί να εξηγηθεί.

Τη Ρούλα Πισπιρίγκου “φωτογραφίζουν” καταθέσεις των γιατρών στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο όπως ανέφερε την Δευτέρα το τηλεοπτικό δελτίο του Mega.

Σύμφωνα με αυτές, το γεγονός ότι την ημέρα που η μικρή Τζωρτζίνα υπέστη τη μοιραία ανακοπή το οξύμετρο δεν ήταν στη θέση του, δηλαδή στο πρόσωπο της μικρής, δεν μπορεί να είναι τυχαίο.

Οι καταθέσεις, που προέρχονται από τρεις γιατρούς και μία νοσηλεύτρια του νοσοκομείου, συγκλίνουν στο ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου ενημέρωσε μάλλον ράθυμα για το ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με το παιδί.

“Σαν να ακούγεται το οξύμετρο”, μας είπε. Μια άλλη ανέφερε ότι τους είπε: “Σφυρίζει το οξύμετρο” ενώ όταν ρωτήθηκε το πως βρέθηκε το παιδί σ’ αυτή τη θέση απάντησε ότι “έκανε ένα ξαφνικό τίναγμα”.

Ολες οι καταθέσεις που έχουν αποσπάσει από τους γιατρούς του Καραμανδάνειου οι αρχές (έχουν φτάσει συνολικά στις 15) συμφωνούν ότι η ανακοπή που τελικά υπέστη η Τζωρτζίνα είναι ιατρικά ανεξήγητη.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα