Θεμιστοκλέους για Σωτηρία: “Οι υπερβολικές αντιδράσεις δεν βοηθούν κανέναν”

Θεμιστοκλέους για Σωτηρία: “Οι υπερβολικές αντιδράσεις δεν βοηθούν κανέναν”
Ο Μάριος Θεμιστοκλέους κατά τη διάρκεια του εμβολιασμού του κατά του κορονοϊού Eurokinissi

Για την ακύρωση των προγραμματισμένων ραντεβού υγειονομικών που θα εμβολιάζονταν στο νοσοκομείο "Σωτηρία" απάντησε ο γγ Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους.

Στο θέμα που δημιουργήθηκε στο Νοσοκομείο “Σωτηρία”, όπου πέντε υγειονομικοί δεν εμβολιάστηκαν αν και ήταν προγραμματισμένο το ραντεβού τους, αναφέρθηκε ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους με δήλωσή του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, στο νοσοκομείο είχαν διατεθεί 70 δόσεις του εμβολίου και υπήρχαν 54 προγραμματισμένα ραντεβού υγειονομικών. Αιφνίδια η διοίκηση είπε ότι έρχονται 21 μέλη του υπουργικού συμβουλίου, οπότε ακυρώθηκαν σχεδόν ισάριθμοι εμβολιασμοί στους υγειονομικούς του “Σωτηρία”.

Ο κ. Θεμιστοκλέους απάντησε σχετικά:

«Το νοσοκομείο Σωτηρία έχει πραγματοποιήσει μέχρι σήμερα συνολικά 195 εμβολιασμούς. Η καθυστέρηση που σημειώθηκε σήμερα οφείλεται στο γεγονός ότι πραγματοποιήθηκαν περισσότεροι εμβολιασμοί από όσους είχαν προγραμματιστεί αρχικά. Το θέμα αντιμετωπίστηκε άμεσα με νέο εφοδιασμό του νοσοκομείου. Ο εμβολιασμός των υγειονομικών συνεχίζεται κανονικά και πέντε εμβολιασμοί που ήταν αρχικά προγραμματισμένοι για σήμερα, θα πραγματοποιηθούν αύριο χωρίς άλλη καθυστέρηση. Θα ήθελα να επισημάνω ότι σε μια διαδικασία που βρίσκεται στα πρώτα 24ωρα εφαρμογής της, οι υπερβολικές αντιδράσεις δε βοηθούν κανέναν».

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα