Θεσσαλονίκη: Άγριο bullying εις βάρος 12χρονης – Ξέσπασε η μητέρα της

Θεσσαλονίκη: Άγριο bullying εις βάρος 12χρονης – Ξέσπασε η μητέρα της
Bullying iStock

Θύμα bullying έπεσε μια 12χρονη από τη Θεσσαλονίκη. Συμμαθητές της χρησιμοποιούσαν τα στοιχεία της για διακίνηση πορνογραφικού υλικού. Όσα καταγγέλλει η μητέρα του κοριτσιού.

“Έσπασαν πλάκα και το δικό μου το παιδί θα γινόταν ο δεύτερος Βαγγέλης Γιακουμάκης”.

Με αυτά τα λόγια εκφράζει την οργή και την αγανάκτησή της η μητέρα ενός 12χρονου κοριτσιού από τη Θεσσαλονίκη, η οποία όπως αναφέρει η μητέρα της, έπεσε θύμα ακραίου bullying από συμμαθητές της οι οποίοι χρησιμοποιούσαν τα στοιχεία της για διακίνηση πορνογραφικού υλικού.

Η ανήλικη, η οποία είναι μαθήτρια της Α’ Γυμνασίου, δεν γνώριζε πως οι συνομίληκοί της είχαν ανοίξει διαδικτυακούς λογαριασμούς με τα στοιχεία της και ανέβαζαν γυμνές φωτογραφίες, τις οπίες μάλιστα είχαν φτάσει στο σημείο να δείχνουν ακόμα και στους καθηγητές.

Η μητέρα του κοριτσιού ξέσπασε μιλώντας στο Mega, περιγράφοντας το χρονικό της υπόθεσης, ενώ τόνισε πως δεν πρόκειται να κάνει πίσω μέχρι να τιμωρηθούν εκείνοι που ευθύνονται για το μαρτύριο του παιδιού της.

“Το παιδί μου μπορεί να το βρήκαν αδύναμο κρίκο και να έσπασαν πλάκα μαζί της, εγώ δεν είμαι όμως αδύναμος κρίκος”, δήλωσε η μητέρα της 12χρονης, η οποία βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού, ενώ όπως αναφέρει, όλα ξεκίνησαν πριν από περίπου δύο χρόνια, όταν μια συμμαθήτριά της με την οποία έρχεται πιο κοντά, τής παρουσιάζεται ως φίλη.

Πρόκειται για λογαριασμούς οι οποίοι δημιουργήθηκαν από εμένα στα πλαίσια ενός ανώριμου παιχνιδιού, χωρίς να έχω σταθμίσει τις συνέπειες της πράξης μου. Έχω μετανιώσει για την πράξη μου και έχω ήδη ζητήσει συγγνώμη τόσο από την ίδια όσο και από τη μητέρα της. Οι φωτογραφίες με τα απόκρυφα σημεία σώματος δεν ανήκαν στην ίδια, αλλά ήταν φωτογραφίες που αναζητήθηκαν μέσω διαδικτύου”, παραδέχθηκε η συμμαθήτρια της 12χρονης, ωστόσο όπως είπε η μητέρα της 12χρονης, ποτέ δεν άκουσαν καμία συγγνώμη, ούτε από τη μαθήτρια ούτε από τη μητέρα της.

“Δυόμιση χρόνια τώρα, το πώς κρατιέμαι για να μην πάω να βρω και τη μάνα και την κόρη, ένας Θεός το ξέρει”, υπογραμμίζει η μητέρα.

Η υπόθεση να εκδικαστεί στις 3 Μαρτίου 2022.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα