Θεσσαλονίκη: Διαμαρτυρία γιατρών στο “Παπαγεωργίου” με αφορμή την επίσκεψη Μητσοτάκη

Θεσσαλονίκη: Διαμαρτυρία γιατρών στο “Παπαγεωργίου” με αφορμή την επίσκεψη Μητσοτάκη
thestival.gr

Μέλη της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Θεσσαλονίκης συγκεντρώθηκαν στην είσοδο του "Παπαγεωργίου" με αφορμή την επίσκεψη του πρωθυπουργού.

Διαμαρτυρία πραγματοποίησαν μέλη της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Θεσσαλονίκης στην είσοδο του «Παπαγεωργίου», με αφορμή την επίσκεψη του πρωθυπουργού στο νοσοκομείο.

Τα μέλη της Ενωσης ζητούν, μεταξύ άλλων, επίταξη ιδιωτικών ΜΕΘ, προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, μέσα ατομικής προστασίας, άυξηση των δαπανών για την Υγεία,  όπως αναφέρει το thestival.gr.

“Πέρα από την επίπλαστη εικόνα που προσπαθεί να περάσει η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός στα κανάλια, υπάρχει μια διαφορετική, ζοφερή εικόνα που ζει ο εργαζόμενος καθημερινά στην υγεία, στα νοσοκομεία. Οι άνθρωποι της πρώτης γραμμής θέλουν κάτι περισσότερο από κούφια λόγια και κίβδηλες ελπίδες θέλουν πραγματική στήριξη, ενίσχυση του ΕΣΥ με ανθρώπινο δυναμικό και επίταξη των ιδιωτικών ΜΕΘ τώρα, γιατί ο λαός τις χρειάζεται. Οι νοσηλευτές που ήρθαν να βοηθήσουν είναι ελάχιστοι, σταγόνα στον ωκεανό των αναγκών μας”, δήλωσε ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων στο “Παπαγεωργίου”, Λάμπρος Δερμεντζόγλου.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version