Θεσσαλονίκη: Ληστεία σε κοσμηματοπωλείο με λεία 100.000 ευρώ – Βίντεο ντοκουμέντο

Θεσσαλονίκη: Ληστεία σε κοσμηματοπωλείο με λεία 100.000 ευρώ – Βίντεο ντοκουμέντο
Ληστεία σε κοσμηματοπωλείο στη Θεσσαλονίκη GRTimes

Τέσσερις δράστες εισέβαλαν τα ξημερώματα σε κοσμηματοπωλείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, καταφέρνοντας να κλέψουν χρηματοκιβώτιο που περιείχε κοσμήματα αξίας 100.000 ευρώ.

Στόχος διαρρηκτών έγινε τα ξημερώματα κοσμηματοπωλείο, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με τους δράστες να “σηκώσουν” χρηματοκιβώτιο, που σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης, περιείχε κοσμήματα αξίας 100.000 ευρώ.

Τις κινήσεις τους κατέγραψε κάμερα ασφαλείας παρακείμενης επιχείρησης και το υλικό εξετάζεται από την αστυνομία η οποία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Όπως αναφέρει το GRTimes, οι δράστες, τέσσερις στον αριθμό, μπήκαν με το αυτοκίνητο τους στην οδό Κλεισούρας και τρεις από αυτούς αποβιβάστηκαν από το αυτοκίνητο, επιχειρώντας να σπάσουν το στόρι του καταστήματος. Παρά το γεγονός ότι χτύπησε ο συναγερμός εκείνοι απτόητοι συνέχισαν το έργο τους.

Ο ένας από αυτούς έμεινε έξω από το κατάστημα και κατέβασε από το όχημα δυο πυροσβεστήρες, προκειμένου να τους χρησιμοποιήσει σε περίπτωση που στο σημείο σπεύσουν δυνάμεις της αστυνομίας, όσο οι συνεργοί του έκαναν τη… δουλειά τους.

Οι δράστες τελικά κατάφεραν να εισβάλλουν στο κατάστημα και έσυραν έξω χρηματοκιβώτιο, το οποιο επιβίβασαν στο όχημά τους και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα