Θεσσαλονίκη-Δολοφονία 87χρονου: Προφυλακιστέοι η γιαγιά των ανηλίκων και ο σύντροφός της – Σε ίδρυμα τα παιδιά

Θεσσαλονίκη-Δολοφονία 87χρονου: Προφυλακιστέοι η γιαγιά των ανηλίκων και ο σύντροφός της – Σε ίδρυμα τα παιδιά
Περιπολικό της ΕΛΑΣ Eurokinissi

Προσωρινά κρατούμενοι η 45χρονη και ο 40χρονος που παρείχαν εξωτερική συνδρομή στη δολοφονία του 87χρονου από τους δύο ανήλικους.

Προσωρινά κρατούμενοι, με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας, τέθηκαν η 45χρονη και ο 40χρονος σύντροφός της οι οποίοι εμπλέκονται στην υπόθεση της ληστείας μετά φόνου, με θύμα έναν 87χρονο και δράστες τα δύο ανήλικα εγγόνια της γυναίκας, στη Θεσσαλονίκη.

Στα παιδιά, ηλικίας 12 και 14 χρόνων, μετά την απολογία τους, επιβλήθηκαν αναμορφωτικά μέτρα και οδηγήθηκαν σε ιδρύματα.

Υπενθυμίζεται, πως η 45χρονη γιαγιά τους μαζί με τον 40χρονο σύντροφό της, παρείχαν συνδρομή στους δύο ανήλικους ελέγχοντας περιμετρικά το χώρο, ενώ στη συνέχεια διέφυγαν προς τέσσερις διαφορετικές κατευθύνσεις για να δυσκολέψουν το ερευνητικό έργο των Αρχών. Μάταια όμως, καθώς υπήρχαν μαρτυρίες αλλά και υλικό κλειστών κυκλωμάτων που κατέγραψε τις κινήσεις τους.

Στο πλαίσιο των ερευνών και αφού ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία των δραστών, σε οικία προσωρινής διαμονής των δύο ενηλίκων στην Άνω Πόλη, βρέθηκε και κατασχέθηκε μαχαίρι που κατείχε παράνομα ο 40χρονος, οπότε και συνελήφθη. Συνελήφθη επίσης και η 45χρονη γυναίκα, καθώς σε έλεγχο που της έγινε βρέθηκαν δισκία τα οποία εμπίπτουν στις διατάξεις του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα