Θεσσαλονίκη: Ένταση έξω από το υπουργείο στην πορεία κατά των πλειστηριασμών

Θεσσαλονίκη: Ένταση έξω από το υπουργείο στην πορεία κατά των πλειστηριασμών
THESTIVAL

Ένταση επικράτησε πριν από λίγο έξω από το υπουργείο Μακεδονίας- Θράκης, όπου μέλη του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης διαδήλωναν ενάντια στους πλειστηριασμούς

Ένταση επικράτησε πριν από λίγο έξω από το υπουργείο Μακεδονίας- Θράκης, όπου μέλη του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης διαδήλωναν ενάντια στους πλειστηριασμούς.

Οι διαδηλωτές κούνησαν την καγκελόπορτα της εισόδου, προσπαθώντας να τη ρίξουν, ενώ πολλοί από αυτούς ανέβηκαν επάνω της προσπαθώντας να εισέλθουν στον αύλειο χώρο του υπουργείου.

Δεκαπενταμελής αντιπροσωπεία ζήτησε συνάντηση με την διευθύντρια του Πρωθυπουργικού Γραφείου στη Θεσσαλονίκη, Κατερίνα Νοτοπούλου. Ωστόσο, η ίδια απάντησε πως δεν μπορεί να τους συναντήσει, προκαλώντας την αντίδρασή τους.

Οι διαμαρτυρόμενοι φώναξαν συνθήματα κατά των πλειστηριασμών, ενώ η κατάσταση έξω από το υπουργείο υπήρξε για ένα διάστημα έκρυθμη, με την οδό Αγίου Δημητρίου να κλείνει για μικρό χρονικό διάστημα.

Στη συνέχεια, μέλη του Συντονισμού κατευθύνθηκαν προς το υποκατάστημα της Τράπεζας Alphabank, που βρίσκεται απέναντι από το ΥΜΑΘ, και κρατώντας πανό, φώναξαν συνθήματα και παρέμειναν στο σημείο για λίγη ώρα, ενώ στη συνέχεια αποχώρησαν.

Πηγή: thestival

ADVERTISING

SHARE: