Θεσσαλονίκη: Φωτιά στο δάσος του Σέιχ Σου

Θεσσαλονίκη: Φωτιά στο δάσος του Σέιχ Σου
Φωτιά στο δάσος του Σέιχ Σου (Φωτο αρχείου) MotionTeam

Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής έσπευσαν στο δάσος του Σέιχ Σου για την κατάσβεση της πυρκαγιάς που ξέσπασε το μεσημέρι της Δευτέρας.

Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, στο δάσος του Σέιχ Σου στη Θεσσαλονίκη, κοντά στην Πηγή του Μπάρμπα – Γιώργη.

Όπως μεταδίδει το grtimes, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η μικρής έκτασης φωτιά εκδηλώθηκε λίγο πριν από τις 2 το μεσημέρι μέσα στο δάσος, περίπου στην περιοχή αριστερά του ξενοδοχείου “Φιλίππειο”, πλησίον της Πηγής του Μπάρμπα – Γιώργη.

Δώδεκα Πυροσβέστες, με τέσσερα υδροφόρα οχήματα έσπευσαν τάχιστα στο σημείο και προχώρησαν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς, η οποία ευτυχώς έκαψε πολύ μικρή έκταση και δεν πρόλαβε να επεκταθεί.

Άγνωστο παραμένει μέχρι και αυτή την ώρα, αν η πυρκαγιά προκλήθηκε από κάποιο άναμμα φωτιάς από περιπατητές ή από κάποιο σκουπίδι που προκάλεσε την ανάφλεξη, ωστόσο οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο σημείο δεν εντοπίστηκαν περιπατητές, με την άφιξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα