Θεσσαλονίκη: Ισόβια στον 27χρονο που σκότωσε υπάλληλο σε ένοπλη ληστεία σε ψιλικατζίδικο

Θεσσαλονίκη: Ισόβια στον 27χρονο που σκότωσε υπάλληλο σε ένοπλη ληστεία σε ψιλικατζίδικο
Eurokinissi

Ισόβια και 11 χρόνια κάθειρξης επέβαλε το δικαστήριο στον 27χρονο κατηγορούμενο για την ένοπλη ληστεία με έναν νεκρό σε ψιλικατζίδικο στη Θεσσαλονίκη.

Ισόβια για την ανθρωποκτονία και 11 έτη κάθειρξης για τον 27χρονο κατηγορούμενο για τη ληστεία μετά φόνου σε ψιλικατζίδικο της Τούμπας στη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το thesstoday, για την ίδια υπόθεση της ληστείας μετά φόνου στη Θεσσαλονίκη το δικαστήριο επέβαλε στον δεύτερο κατηγορούμενο, έναν 36χρονο, ποινή φυλάκισης τεσσάρων χρόνων και δύο μηνών.

Από το εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, ο 27χρονος βασικός κατηγορούμενος για τη ληστεία μετά φόνου του 44χρονου Μάριου σε ψιλικατζίδικο της Τούμπας τον Νοέμβριο του 2021, ισχυρίστηκε: «Δεν είχα πρόθεση να σκοτώσω. Και δεν ήξερα ότι το πιστόλι είχε μέσα σφαίρες. Πήγα μόνο να κάνω τη ληστεία. Ήμουν υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών».

Ο δεύτερος κατηγορούμενος για συνέργεια στη ληστεία αρνήθηκε την κακουργηματική κατηγορία, λέγοντας: «Είμαι αθώος. Δεν έχω συμμετάσχει στη ληστεία, ούτε παρείχα κάλυψη. Τα ναρκωτικά τα είχα για δική μου χρήση…».

Καταθέτοντας στη δίκη η 70χρονη μητέρα του 44χρονου, που έπεσε νεκρός από το όπλο του ληστή – δολοφόνου, συγκλόνισε: «Ήταν ο μοναχογιός μου. Έχασα και τον άνδρα μου το 2004. Ήταν το στήριγμα μου, το παιδί μου. Δούλευε πρωί – βράδυ. Μου είπε θα πάω στη βραδινή βάρδια, για να πάρει περισσότερα χρήματα και να ζούμε καλύτερα», και εξήγησε πώς έμαθε το νέο.

«Με πήρε τηλέφωνο το αφεντικό του. Μου είπε “χτυπήσανε τον Μάριο” και ότι είναι άσχημα. Μίλησα με τον αστυνομικό. Ήμουν μόνη στο σπίτι. Έπεσα κάτω, δεν είχα κουράγιο. Μέσα στο ταξί προς το νοσοκομείο άκουσα στις ειδήσεις ότι πέθανε. Ήταν το στήριγμά μου. Στις 6 Νοεμβρίου που τον σκότωσαν τον είχα βαφτίσει»…

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version