Θεσσαλονίκη: Ληστεία σε βενζινάδικο – Τραυματίστηκε υπάλληλος

Θεσσαλονίκη: Ληστεία σε βενζινάδικο – Τραυματίστηκε υπάλληλος
Βενζινάδικο (φωτό αρχείου) istock

Συναγερμός στις αρχές της Θεσσαλονίκης όταν δύο άτομα εισέβαλαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων και προχώρησαν σε ληστεία υπό την απειλή κατσαβιδιού. Ένας υπάλληλος τραυματίστηκε ελαφρά στο πόδι.

Συναγερμός σήμανε στις αστυνομικές αρχές μετά από ληστεία με την απειλή κατσαβιδιού σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην δυτική Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια της οποίας τραυματίστηκε ένας υπάλληλος.

Αναλυτικά λίγο μετά τις 10:00 το βράδυ δύο άτομα εισέβαλαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων επί της οδού Λαγκαδά (σ.σ. περιοχή Σταυρούπολης) και με την απειλή κατσαβιδιού άρπαξαν από την επιχείρηση χρηματικό ποσό, του οποίου η αξία υπολογίζεται σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στα 300-500€ τραυματίζοντας ελαφρά τον νεαρό υπάλληλο στο πόδι.

Αφού απέσπασαν το ποσό οι δράστες, οι οποίοι είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, τράπηκαν σε φυγή με δυνάμεις της αστυνομίας να χτενίζουν αυτή την ώρα την γύρω περιοχή για να τους εντοπίσουν.

Σύμφωνα με το GRTimes, στο σημείο έφτασε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να παρέχει ιατρική βοήθεια στον νεαρό υπάλληλο, ενώ στη συνέχεια τον μετέφεραν στο εφημερεύον νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version