Θεσσαλονίκη: Μαθητές πέταξαν πέτρες σε λεωφορεία του ΚΤΕΛ Χαλκιδικής – Τραυματίστηκε οδηγός

Θεσσαλονίκη: Μαθητές πέταξαν πέτρες σε λεωφορεία του ΚΤΕΛ Χαλκιδικής – Τραυματίστηκε οδηγός
InTime

Άγνωστοι πέταξαν πέτρες και αυγά κατά των διερχόμενων λεωφορείων στην ανατολική Θεσσαλονίκη - Σημειώθηκε ακόμα και τραυματισμός του οδηγού.

Πρωτοφανείς επιθέσεις από ανήλικους μαθητές κατά λεωφορείων του ΚΤΕΛ Χαλκιδικής τα οποία εκτελούν αστική συγκοινωνία σε γραμμές της ανατολικής Θεσσαλονίκης συνέβησαν την προηγούμενη εβδομάδα, κατά τις οποίες μάλιστα υπήρξε και τραυματισμός οδηγού.

Την είδηση μετέφερε την Τρίτη στο Voria ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Χαλκιδικής, Γιώργος Αρβανιτίδης, αναφέροντας πως “σημειώθηκαν κάποια σοβαρά περιστατικά στην περιοχή της Καρδίας και αφορούσαν διαδοχικές επιθέσεις σε βάρος λεωφορείων του ΚΤΕΛ Χαλκιδικής τα οποία εκτελούν τα δρομολόγια στις γραμμές Νο 88 ΙΚΕΑ – Μεσημέρι και Νο 88Β ΙΚΕΑ – Τρίλοφος – Καρδία». Σύμφωνα με τον κ. Αρβανιτίδη το τριήμερο Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου, Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου και Κυριακή 19 Δεκεμβρίου, άγνωστοι πέταξαν πέτρες και αυγά κατά των διερχόμενων λεωφορείων. Μάλιστα, σε ένα από αυτά τα περιστατικά, το οποίο συνέβη γύρω στις 8 το βράδυ της Πέμπτης 16 Δεκεμβρίου σημειώθηκε και τραυματισμός του οδηγού, γεγονός που θα μπορούσε να οδηγήσει σε πολύ σοβαρότερες καταστάσεις, ακόμη και για τους επιβάτες που βρίσκονταν εκείνη την ώρα μέσα στο λεωφορείο, στην περίπτωση που ο οδηγός έχανε τον έλεγχο του οχήματος. Ο τραυματισμός του οδηγού επήλθε από πέτρες τις οποίες εκτόξευσαν άγνωστοι με αποτέλεσμα να σπάσει το τζάμι της πόρτας του οδηγού και να τον τραυματίσει στην ωμοπλάτη”.

Από τα πρώτα στοιχεία τα οποία έχει συγκεντρώσει το Τμήμα Ασφαλείας Θέρμης, δράστες φαίνεται να είναι μια ομάδα τεσσάρων, πέντε, ανήλικων μαθητών της περιοχής.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα