Θεσσαλονίκη: Μεγάλες ουρές έξω από τις τράπεζες

Θεσσαλονίκη: Μεγάλες ουρές έξω από τις τράπεζες

Προβληματισμός επικρατεί στη Θεσσαλονίκη για τις ουρές έξω από τα καταστήματα τραπεζών.

Πατείς με πατώ σε… είναι η κατάσταση που επικρατεί έξω από τα καταστήματα τραπεζών σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης, με τους πολίτες να παραβλέπουν την τήρηση των απαραίτητων αποστάσεων.

Σύμφωνα με το grtimes.gr σχεδόν στοιβαγμένοι ο ένας δίπλα στον άλλον είναι οι ενδιαφερόμενοι που επισκέπτονται τις τράπεζες είτε για να εξυπηρετηθούν εντός του καταστήματος είτε για να πραγματοποιήσουν αναλήψεις από τα ΑΤΜ, που είναι τοποθετημένα εκτός των κτιρίων.

Χαρακτηριστική είναι η εικόνα, έξω από την Εθνική Τράπεζα, που στεγάζεται στον Εύοσμο, με τους πολίτες να έχουν συνωστιστεί έξω από την είσοδο του καταστήματος.

Νέοι, ηλικιωμένοι, οικογενειάρχες με παιδιά, όλοι από τις πρωινές ώρες σήμερα είχαν στηθεί έξω από τις τράπεζες για να καταφέρουν, μετά από αρκετή ώρα αναμονής, τελικά να εξυπηρετηθούν.

Παρόμοια κατάσταση επικρατούσε και στην Εθνική Τράπεζα στην οδό Αγίου Δημητρίου, με τους πολίτες να βρίσκουν προσωρινή θέση για… ανάπαυση στις κολώνες του πεζοδρομίου.

Μια κατάσταση που καταγράφεται καθημερινά, δημιουργώντας προβληματισμό, καθώς τα επιδημιολογικά στοιχεία στη Θεσσαλονίκη είναι ιδιαιτέρως επιβαρυμένα.

Ωστόσο, στο κατάστημα της Εθνικής στην Αγίου Δημητρίου, φέρεται οι αποστάσεις να τηρούνται ως ένα βαθμό.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα