Θεσσαλονίκη: Μια νεκρή και 9 τραυματίες από ανατροπή οχήματος με μετανάστες

Θεσσαλονίκη: Μια νεκρή και 9 τραυματίες από ανατροπή οχήματος με μετανάστες
voria.gr

Όχημα στο οποίο επέβαιναν συνολικά δέκα άτομα ανετράπη σε παράδρομο της Εγνατίας στο ύψος των διοδίων της Ανάληψης.

Νέο τροχαίο δυστύχημα με μετανάστες σημειώθηκε λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη. Το νέο τραγικό περιστατικό συνέβη στις 8 το πρωί της Τρίτης, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ο 18χρονος Σύρος διακινητής και 9 παράτυποι μετανάστες εξετράπη μετά από υπερβολική ταχύτητα που είχε αναπτύξει οδηγός σε παράδρομο της Εγνατίας Οδού και ανετράπη με αποτέλεσμα μια γυναίκα να χάσει την ζωή της και οι υπόλοιποι εννέα επιβαίνοντες να τραυματιστούν.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε συγκεκριμένα επί της Επαρχιακής Οδού Λαγκαδά-Ρεντίνας, χωρίς την εμπλοκή άλλου οχήματος και ακόμα δεν έχει αποσαφηνιστεί αν ο οδηγός είχε αναπτύξει τόσο μεγάλη ταχύτητα μετά από τυχόν μπλόκο της Αστυνομίας, στο οποίο ενδεχομένως δεν σταμάτησε.

Η νεκρή γυναίκα και οι τραυματίες μεταφέρθηκαν όλοι με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στα Νοσοκομεία ΑΧΕΠΑ και Γεννηματά της Θεσσαλονίκης και ο 18χρονος Σύρος διακινητής νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Σημειώνεται ότι είναι η πολλοστή φορά που η ανεξέλεγκτη πλέον διακίνηση μεταναστών δια της χερσαίας οδού οδηγεί σε τροχαίο δυστύχημα, στην προσπάθεια των διακινητών να αποφύγουν μπλόκα της Αστυνομίας και να παραμείνουν ασύλληπτοι, αδιαφορώντας πλήρως για τις ζωές των ανθρώπων που μεταφέρουν στοιβαγμένους στα οχήματα που χρησιμοποιούν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα