Θεσσαλονίκη: Νεκρός άνδρας από την κακοκαιρία – Παρασύρθηκε το όχημά του από χείμαρρο

Θεσσαλονίκη: Νεκρός άνδρας από την κακοκαιρία – Παρασύρθηκε το όχημά του από χείμαρρο
Πυροσβεστική σε πλημμυρισμένο δρόμο (φωτογραφία αρχείου) Eurokinissi

Νεκρός εντοπίστηκε από πολίτες ένας νεαρός άντρας στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης-Εκφράζονται φόβοι ότι πρόκειται για άτομο που αναζητούσε η Πυροσβεστική, όταν κλήθηκε για παράσυρση οχήματος από ορμητικά νερά.

Τραγωδία στην Θεσσαλονίκη από την σφοδρή κακοκαιρία με έναν νεκρό. Πολίτες εντόπισαν χωρίς τις αισθήσεις του έναν νεαρό άντρα σε ρέμα, στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης, στην συμβολή των οδών Μυτιλήνης και Καλλικράτους και κάλεσαν ασθενοφόρο. Διασώστες του ΕΚΑΒ προσπάθησαν να κάνουν ανάνηψη στο θύμα ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν στη ζωή.

Ενδεχομένως πρόκειται για άτομο για το οποίο κλήθηκε η Πυροσβεστική να βοηθήσει στις έρευνες εντοπισμού του, όταν το όχημά του παρασύρθηκε από ορμητικά νερά, πίσω από το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, καθώς η απόσταση είναι πολύ μεγάλη. Λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκε το όχημα ενώ αναμένεται η ταυτοποίηση της σορού.

Στο σημείο επιχείρησαν 13 πυροσβέστες με μία ομάδα αυτοδυτών της 2ης ΕΜΑΚ και 4 οχήματα. Εξαιτίας της κακοκαιρίας που πλήττει την περιοχή, η Πυροσβεστική έχει δεχτεί ήδη 20 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων και κοπές δέντρων.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version