Θεσσαλονίκη: Ο Νίκος Βέρτης παρακαλεί τους θαμώνες να τηρήσουν τα μέτρα

Θεσσαλονίκη: Ο Νίκος Βέρτης παρακαλεί τους θαμώνες να τηρήσουν τα μέτρα
Νίκος Βέρτης NDP PHOTO AGENCY

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στα μπουζούκια της Θεσσαλονίκης το απόγευμα της Παρασκευής. Η έκκληση του Νίκου Βέρτη προς το κοινό στην αρχή του προγράμματος.

Ουρές σχηματίστηκαν το απόγευμα της Παρασκευής (14/08) έξω από νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου δεκάδες πολίτες έσπευσαν να ακούσουν τον αγαπημένο τους τραγουδιστή Νίκο Βέρτη και να διασκεδάσουν στα μπουζούκια, που λειτουργούν πλέον με νέα μέτρα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα νέα μέτρα που επιβλήθησαν λόγω της αύξησης των κρουσμάτων κορονοϊού στη χώρα μας, τα μπουζούκια ξεκινούν στις 7 το απόγευμα και κλείνουν στις 12 τα μεσάνυχτα, όπως και έγινε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη, ενώ έγινε θερμομέτρηση στους πελάτες κατά την είσοδό τους.

Κατά την έναρξη του προγράμματος, ο πρωταγωνιστής της βραδιάς, Νίκος Βέρτης, αναφέρθηκε στις νέες συνθήκες και απευθύνθηκε ευγενικά προς το κοινό, κάνοντας έκκληση να τηρηθούν τα μέτρα ασφαλείας, ώστε να μπορέσουν να συνεχίσουν να διασκεδάζουν και να μη δημιουργηθούν προβλήματα.


Ο γνωστός τραγουδιστής είπε πως η βραδιά θα είναι διαφορετική και θα θυμίζει την Αμερική ή την Αυστραλία, ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά για τα μέτρα: “Θέλω να σας παρακαλέσω να διασκεδάσετε όπως μπορείτε και όπως νιώθετε, αλλά να μην ξεχνάμε τα μέτρα ασφαλείας. Θα περάσει κι αυτό”.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Seleo.gr, στα τραπέζια και τους κοινόχρηστους χώρους υπήρχε αντισηπτικό, ενώ οι υπάλληλοι του κέντρου διασκέδασης φορούσαν μάσκες. Η χωρητικότητα του καταστήματος αγγίζει τα 1.700 άτομα, αλλά λόγω νέων κανονισμών, στο κατάστημα βρέθηκαν 550 άτομα.

Λίγο πριν ανοίξει τις πύλες του για το κοινό, το Seleo.gr μπήκε στον χώρο και με την βοήθεια του μετρ, Παντελή Πλιάκου, κατέγραψε τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας που έλαβε το κατάστημα για την εμφάνιση του γνωστού τραγουδιστή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version