Θεσσαλονίκη: Πωλητής περιοδικού έγινε για μια ώρα ο Μπουτάρης

Θεσσαλονίκη: Πωλητής περιοδικού έγινε για μια ώρα ο Μπουτάρης
Γιάννης Μπουτάρης

Φορώντας το χαρακτηριστικό κόκκινο γιλέκο των πωλητών του περιοδικού δρόμου ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης βρέθηκε στη συμβολή Τσιμισκή και Ναυαρίνου.

Πωλητής του περιοδικού «Σχεδία» έγινε για μία ώρα σήμερα ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, στο κέντρο της πόλης.

Φορώντας το χαρακτηριστικό κόκκινο γιλέκο των πωλητών του περιοδικού δρόμου που πωλείται κάθε μήνα από άτομα που είναι άνεργα και κρατώντας το τελευταίο τεύχος του, ο κ. Μπουτάρης στάθηκε με υπερηφάνεια στη συμβολή των οδών Τσιμισκή με Γούναρη προκειμένου όχι μόνο να πουλήσει το περιοδικό αλλά να δείξει έμπρακτα την αλληλεγγύη του σε όσους χρειάζονται μια ευκαιρία να προχωρήσουν τη ζωή τους.

«Η Σχεδία είναι ένα πολύ καλό περιοδικό που δίνει τη δυνατότητα σε ανέργους και άπορους να αποκτήσουν ένα εισόδημα πουλώντας το έντυπο το οποίο είναι και πολύ ενδιαφέρον. Δεν είναι ένα διαφημιστικό αλλά έχει πάρα πολύ ωραία θέματα μέσα και καλό θα είναι να τα ξέρει ο κόσμος», είπε ο κ. Μπουτάρης και αναφέρθηκε στην επιφανειακή προσέγγιση με τη οποία η κοινωνία αντιμετωπίζει μια σειρά από μείζονα ζητήματα.

«Δεν κοιτούν πολλοί γιατί συμβαίνουν διάφορα, γιατί ο άλλος είναι άστεγος, γιατί είναι άπορος, γιατί δεν μπορεί να βρει δουλειά. Όλα αυτά πρέπει να τα σκεφτούμε λίγο παραπάνω από το να λέμε “τι ωραία που είναι όλα και τι ωραία που είναι η Ελλάδα”. Προσωπικά εκ φύσεως είμαι ένθερμος υποστηρικτής των καταστάσεων οι οποίες είναι αδύναμες», είπε σύμφωνα με τη Voria, τονίζοντας ότι «για τον κόσμο που δεν έχει δυνατότητες πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε παραπάνω για να τους στηρίξουμε».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα