Θεσσαλονίκη: Προβλήματα λόγω των ισχυρών ανέμων – Έπεσαν δέντρα

Θεσσαλονίκη: Προβλήματα λόγω των ισχυρών ανέμων – Έπεσαν δέντρα
Πτώση δέντρου στη Θεσσαλονίκη λόγω ισχυρών ανέμων GR TIMES

Πτώσεις δέντρων προκάλεσαν οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν από το πρωί της Κυριακής (02/10) στη Θεσσαλονίκη. Κινητοποίηση της Πυροσβεστικής.

Ολόκληρο δέντρο “γκρέμισαν” σε πεζοδρόμιο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν από το πρωί της Κυριακής (2/10), χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς, καθώς από καθαρή τύχη δεν περνούσε κάποιος περαστικός από το σημείο.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει το grtimes.gr, ένα δέντρο στην οδό Εγνατία, μπροστά από την Αγιορείτικη Εστία, έπεσε με αποτέλεσμα να καταλάβει μεγάλο τμήμα του πεζοδρομίου. Από τύχη δεν τραυματίστηκε κάποιος πεζός ή επιβάτης στη στάση του λεωφορείου, που βρίσκεται πλησίον.

Επιπλέον, σε τουλάχιστον πέντε περιπτώσεις πτώσης δέντρων από τους δυνατούς ανέμους, χρειάστηκε να επέμβει η Πυροσβεστική στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης, κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας.

Πτώση δέντρου στη Θεσσαλονίκη λόγω ισχυρών ανέμων GR TIMES

Δέντρα έπεσαν μεταξύ άλλων σε δρόμους και πεζοδρόμια στην Τούμπα και τις Συκιές, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί διερχόμενος ή να προκληθούν υλικές σε ζημιές σε οχήματα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version