Θεσσαλονίκη: Στην Ανακρίτρια για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας ο 35χρονος που παρίστανε τον αστυνομικό

Θεσσαλονίκη: Στην Ανακρίτρια για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας ο 35χρονος που παρίστανε τον αστυνομικό
Φωτογραφία αρχείου ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ // ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Ενώπιον της Ανακρίτριας βρέθηκε ο 35χρονος που παρίστανε τον αστυνομικό και κατηγορείται για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας. Εις βάρος του εκκρεμούσαν τρία εντάλματα σύλληψης.

Ο 35χρονος Γερμανός που προσποιούταν τον αστυνομικό που «κυνηγά» παιδόφιλους και συνελήφθη στις 17 Νοεμβρίου έξω από το σπίτι του για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας, οδηγήθηκε σήμερα Τετάρτη (23/11) ενώπιον της 5ης Τακτικής Ανακρίτριας στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης.

Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για κατοχή πορνογραφικού υλικού ανηλίκων που δεν έχουν συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας τους, πλαστογραφία πιστοποιητικών και αντιποίηση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Μακεδονία, σε βάρος του εκκρεμούσαν τρία εντάλματα σύλληψης από τις γερμανικές Αρχές, καθώς και ένα Διεθνές Ένταλμα Σύλληψης για απάτες και κυβερνοέγκλημα, δυνάμει του οποίου και συνελήφθη.

Σε έρευνες που ακολούθησαν στο όχημα και στην οικία του κατηγορούμενου, εντοπίστηκαν δύο κρατικές πινακίδες κυκλοφορίας γερμανικών αρχών εκ των οποίων τουλάχιστον η μία ήταν πλαστή, διάφορα παραπεμπτικά και ιατρικές εξετάσεις από νοσοκομείο, πλαστά σημειώματα αποδοχών των γερμανικών αρχών, έγγραφα με στοιχεία ταυτότητας άλλου ατόμου, καθώς και μια πλήρης στολή Έλληνα αστυνομικού.

Στην κατοχή του βρέθηκε ακόμη ένα κινητό τηλέφωνο στον αποθηκευτικό χώρο του οποίου εντοπίστηκε μεγάλος αριθμός αρχείων φωτογραφίας και βίντεο που αφορούν υλικό παιδικής πορνογραφίας, ενώ από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι ο φερόμενος ως δράστης, φορώντας τη στολή της Ελληνικής Αστυνομίας μετέβη σε νοσοκομείο της πόλης, όπου υποβλήθηκε σε σειρά εξετάσεων παριστάνοντας τον αστυνομικό.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα