Θεσσαλονίκη: Τι λέει η 75χρονη που πέταξε χωρίς λόγο τη μαγκούρα της σε αδέσποτο σκύλο

Θεσσαλονίκη: Τι λέει η 75χρονη που πέταξε χωρίς λόγο τη μαγκούρα της σε αδέσποτο σκύλο
Glomex

Όσα ισχυρίζεται η 75χρονη που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, μέσω βίντεο που τη δείχνει να πετάει χωρίς λόγο τη μαγκούρα της σε αδέσποτο σκύλο που είχε ξαπλώσει στο πεζοδρόμιο.

Την απαράδεκτη πράξη της προσπάθησε να δικαιολογήσει η 75χρονη, που φαίνεται σε βίντεο να πετάει χωρίς κανένα λόγο τη μαγκούρα της σε αδέσποτο σκύλο, που ήταν ξαπλωμένος σε πεζοδρόμιο.

Η ηλικιωμένη, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε και δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ευζωίας ζώων συντροφιάς, μιλώντας στον Alpha, ισχυρίστηκε ότι δεν ήθελε να το χτυπήσει, αλλά να το τρομάξει.

“Το είδα που ήταν ξαπλωμένο, νόμιζα πως ήταν ξύπνιο και δεν έφευγε. Δεν ήθελα να το χτυπήσω, τι μου έκανε το ζώο για να το χτυπήσω; Ήθελα μόνο να το τρομάξω για να φύγει και να μπορώ να περπατήσω”, δήλωσε η 75χρονη.

Η 75χρονη ισχυρίζεται πως στο παρελθόν είχε πέσει θύμα επίθεσης σκύλου και αυτό την έχει κάνει επιφυλακτική. “Ο φόβος με έκανε να ρίξω το μπαστούνι στο σκυλί, για να μπορέσω να περπατήσω χωρίς να με δαγκώσει”.

“Δεν κατάλαβα πως κοιμόταν, δεν βλέπω καλά και δεν ακούω. Έχω προβλήματα υγείας, έχω αστάθεια, δεν μπορώ να περπατήσω καλά. Γυρίζω το κεφάλι μου, χάνω των βηματισμό μου και πέφτω. Μόνο το πεζοδρόμιο έχω για να με βοηθάει”, κατέληξε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version