Θεσσαλονίκη: Τρίτη φορά φάρσα για βόμβα στο δικαστικό μέγαρο

Θεσσαλονίκη: Τρίτη φορά φάρσα για βόμβα στο δικαστικό μέγαρο
ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΑΣ ΤΟΥ Β΄ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΕ ΚΤΗΡΙΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ) Eurokinissi

Παρά την εισαγγελική παρέμβαση, οι φαρσέρ συνεχίζουν τα τηλεφωνήματα για βόμβα στο δικαστικό μέγαρο της Θεσσαλονίκης. Αυτή τη φορά κάλεσαν στο τηλέφωνο έκτακτης ανάγκης.

Σε επιδημία έχουν εξελιχθεί οι φάρσες για βόμβα στο δικαστικό μέγαρο της Θεσσαλονίκης. Σήμερα, Πέμπτη έγινε μία ακόμη, η τρίτη σε τέσσερις μέρες από την αρχή της εβδομάδας. Αποφασίστηκε εκ νέου η εκκένωση του κτιρίου, ενώ αποκλείστηκε η γύρω περιοχή και ξεκίνησαν οι έλεγχοι από ειδικά εκπαιδευμένους αστυνομικούς. Ο συναγερμός έληξε λίγο μετά τις 12:30μμ και η άρχισε να αποκαθίσταται η λειτουργία των δικαστικών υπηρεσιών.

Σε αντίθεση με τις δύο προηγούμενες φάρσες, όπου τα προειδοποιητικά τηλεφωνήματα έγιναν σε μέσα μαζικής ενημέρωσης, αυτή τη φορά ο φαρσέρ κάλεσε στον τριψήφιο αριθμό έκτακτης ανάγκης 112. Το τηλεφώνημα έγινε στις 11:30 το πρωί και η βόμβα υποτίθεται πως θα ενεργοποιείτο ένα μισάωρο αργότερα.

Ήδη, για τα δυο προηγούμενα περιστατικά διεξάγεται κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση από την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης κατόπιν εισαγγελικής εντολής. Η νέα φάρσα αναμένεται να αποτελέσει αντικείμενο έρευνας της ίδιας προκαταρκτικής.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα