Θεσσαλονίκη: Ζευγάρι αστέγων “έφτιαξε δωμάτιο” στο κέντρο της πόλης

Θεσσαλονίκη: Ζευγάρι αστέγων “έφτιαξε δωμάτιο” στο κέντρο της πόλης
Καταφύγιο από αστέγους σε ένα εγκαταλελειμμένο περίπτερο της Θεσσαλονίκης GRTimes

Συγκίνηση προκαλεί ένα ζευγάρι αστέγων, που βρήκαν καταφύγιο σε ένα παλιό εγκαταλελειμμένο περίπτερο, το οποίο βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

‘Ενα ζευγάρι αστέγων στη Θεσσαλονίκη, δημιούργησαν ένα πρόχειρο καταφύγιο σε ένα εγκαταλελειμμένο περίπτερο, προκειμένου να αποφύγουν τις χαμηλές θερμοκρασίες. Το “δωμάτιο” του ζευγαριού βρίσκεται σε πολύ κεντρικό σημείο της πόλης.

Το ζευγάρι αστέγων φαίνεται να έχει συγκεντρώσει διάφορα αντικείμενα με σκοπό να έχει ένα μέρος να κοιμηθεί. Ένα στρώμα, παλιά χαρτοκιβώτια, μια καρέκλα, μια κουβέρτα και λίγα ακόμη μικρά αντικείμενα έχουν δημιουργήσει ένα υπαίθριο δωμάτιο, που προφανώς αποτελεί το “σπίτι” των αστέγων.

Καταφύγιο από αστέγους σε ένα εγκαταλελειμμένο περίπτερο της Θεσσαλονίκης GRTimes

Το παλιό περίπτερο φαίνεται πως έχει εγκαταλειφθεί από τον πρώην ιδιοκτήτη του και ο χώρος έχει υποστεί αρκετές φθορές. Το “δωμάτιο” είναι τελείως εκτεθειμένο από τη μια πλευρά.

«Τις νύχτες, όταν η θερμοκρασία πέφτει αισθητά, το ζευγάρι κοιμάται αγκαλιασμένο για να προστατευτεί από το κρύο», αναφέρουν στο GRTimes κάτοικοι και εργαζόμενοι της περιοχής οι οποίοι περνούν καθημερινά από το σημείο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version