Θρίλερ με εξαφάνιση 35χρονου κτηνοτρόφου στη Θεσπρωτία

Θρίλερ με εξαφάνιση 35χρονου κτηνοτρόφου στη Θεσπρωτία

Silver Alert για τον αγνοούμενο κτηνοτρόφο από τη Σίδερη Φιλιατών Θεσπρωτίας. Το χρονικό της εξαφάνισης

Silver Alert εκδόθηκε για τον 35χρονο κτηνοτρόφο απο τη Σίδερη Φιλιατών Θεσπρωτίας, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν την Κυριακή το πρωί, όταν πήγε σε στάβλο που διατηρεί η οικογένειά του, για κτηνοτροφικές δουλειές, κάτι που συνήθιζε να κάνει καθημερινά. Από την Κυριακή μέχρι σήμερα, παραμένει άφαντος.

Οι οικείοι του απευθύνθηκαν στις Αρχές και αμέσως ξεκίνησε μεγάλη επιχείρηση αναζήτησής του με άνδρες της ΕΜΑΚ και αστυνομικούς.

Οι συγγενείς του κάνουν έκκληση μέσω των κοινωνικών δικτύων προς οποιονδήποτε γνωρίζει κάτι, να επικοινωνήσει με το Α.Τ Ηγουμενίτσας.

Σύμφωνα με τους συγγενείς του, ο 35χρονος κτηνοτρόφος συνομίλησε στις 11:30 το πρωί της Κυριακής με τη σύζυγό του που τον ενημέρωσε ότι ήταν καλεσμένοι για φαγητό στο σπίτι της μητέρας του. Ο ίδιος ανέφερε ότι βρισκόταν στον στάβλο και ότι ξεκινούσε να γυρίσει στο σπίτι. Από τότε, δεν έχει επικοινωνήσει, ενώ στο κτήμα εντοπίστηκε το αυτοκίνητο του με τα κλειδιά καθώς και το κινητό του.

Τόσο πέριξ του στάβλου όσο και στην ευρύτερη περιοχή δεν βρέθηκε κανένα ίχνος του νεαρού, ενώ δεν έχουν εντοπιστεί σημάδια που θα μαρτυρούσαν άλλη ανθρώπινη παρουσία. Σημειώνεται πως πρόκειται για περιοχή απομονωμένη και δύσβατη.

Μετά από εντολή της ΕΛΑΣ εκδόθηκε ανακοίνωση εξαφάνισης:

Υπάρχει εξαφάνιση ενηλίκου από την περιοχή Σίδερη, Φιλιατών, Θεσπρωτίας. Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με τη ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065. Ο Συναγερμός ενεργοποιείται κατόπιν εντολής της ΕΛ.ΑΣ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα