Θρίλερ με νεκρό νεογνό στη Ναύπακτο-Βρέθηκε στην λεκάνη του μπάνιου

Περιπολικό αστυνομίας (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Περιπολικό αστυνομίας (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Αν και απαντήσεις θα δώσουν οι ιστολογικές εξετάσεις που ζήτησε ο ιατροδικαστής, μακροσκοπικά φαίνεται η 21χρονη μητέρα του που βρισκόταν στον 7ο μήνα κύησης να το γέννησε νεκρό στην τουαλέτα του σπιτιού της

Σε θρίλερ εξελίσσεται μία νέα υπόθεση νεκρού νεογνού αυτή την φορά στην Ναύπακτο. Πρόκειται για μία 21χρονη η οποία βρισκόταν στον 7ο μήνα κύησης, μπήκε στην τουαλέτα του σπιτιού της και εκεί της ήρθε αιμορραγία.

Όταν μπήκαν οι γονείς της στην τουαλέτα την βρήκαν πεσμένη να σφαδάζει στους πόνους και να αιμορραγεί.

Την σήκωσαν και την μετέφεραν εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου και από εκεί μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» της Πάτρας με ακατάσχετη αιμορραγία, όπου έκπληκτοι άκουσαν τους γιατρούς να τους λένε ότι η κόρη τους είχε μόλις γεννήσει ή αποβάλει και ρωτούσαν που είναι το νεογνό.

Πάνω στην βιασύνη τους οι γονείς που δεν ήξεραν ότι η κόρη τους ήταν έγκυος, δεν πρόσεξαν την λεκάνη στο μπάνιο και ο πατέρας της που επέστρεψε μαζί με την Αστυνομία, βρήκαν στην λεκάνη της τουαλέτας το νεογνό νεκρό…

Αν και απαντήσεις θα δώσουν οι ιστολογικές εξετάσεις και τοξικολογικές εξετάσεις που ζήτησε ο ιατροδικαστής για να καταλήξει αν υπήρξε σκόπιμη ενέργεια από την μητέρα ή όχι, μακροσκοπικά φαίνεται η 21χρονη μητέρα του να το γέννησε νεκρό το άτυχο νεογνό.

Η 21χρονη νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο της περιοχής, ενώ οι αστυνομικοί δεν έχουν καταφέρει ακόμα να της μιλήσουν για να μάθουν τι υποστηρίζει η ίδια για το περιστατικό, ενώ από την πλευρά του ο εισαγγελέας διέταξε να αποσυρθεί η φρουρά, να παραμείνει ελεύθερη, να σχηματιστεί δικογραφία επί του παρόντος για έκθεση ανηλίκου που οδήγησε σε θάνατο και ό,τι στοιχείο προκύψει να ενταχθεί σε αυτή και να υποβληθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αστυνομία
SHARE:

24Media Network