Θρίλερ με τη μικρή Άννυ: Αλλάζει την κατάθεση ο πατέρας. ‘Έχασε’ ξαφνικά το παιδί

Θρίλερ με τη μικρή Άννυ: Αλλάζει την κατάθεση ο πατέρας. ‘Έχασε’ ξαφνικά το παιδί

Σε θρίλερ εξελίσσεται η ανάκριση του ζεύγους των τοξικομανών Βουλγάρων. Τώρα, η Μπορίσοβ επικαλέστηκε φανταστική ιστορία για να καλύψει την εξαφάνιση του παιδιού από υπαιτιότητα του συντρόφου της

Με την υπομονή των αστυνομικών στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων παίζουν το ζευγάρι των τοξικομανών Βουλγάρων με θύμα το ίδιο του το παιδί μόλις τεσσάρων ετών, την μικρούλα Άννυ Μπορίσοβα. Τώρα η 25χρονη ιερόδουλη και τοξικομανής Δημητρίνα Μπορίσοβα λέει πως έφυγε όντως για Γερμανία και έλειψε έναν μήνα (στη συνέχεια είπε ότι πήγε και στην Βουλγαρία) και πως άφησε το παιδί της, στο σπίτι της μάνας του συντρόφου της.

Ο ίδιος είπε πως μία ημέρα πριν γυρίσει στην Αθήνα η σύντροφός του, του πήγε το παιδί στο δικό του σπίτι η μάνα του, όμως βγήκε να παίξει με το σκυλάκι του και έκτοτε εξαφανίστηκε. Στο σημείο αυτό η Μπορίσοβα είπε ότι την ιστορία με την φανταστική «Σύλβια» την σκαρφίστηκε για να καλύψει την αμέλεια του συντρόφου της. Και η γιαγιά του παιδιού όμως που επίσης οδηγήθηκε στην ΓΑΔΑ, κατέθεσε πριν από λίγο πως η «Σύλβια» είναι φανταστικό πρόσωπο και δεν υπάρχει και πως όντως πήγε το παιδί στον γιο της μία ημέρα πριν εξαφανιστεί.

Διαβάστε περισσότερα: Ομολόγησε ο πατέρας της Άννυ ότι αυτός την εξαφάνισε

Οι αστυνομικοί είναι πεπεισμένοι ότι όλοι είναι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση εξαφάνισης της μικρής και προσπαθούν με συνεχείς εναλλαγές στις ιστορίες τους να καθυστερήσουν τις  Αρχές στον εντοπισμό του παιδιού. Έχουν ενημερωθεί και οι γερμανικές Αρχές μέσω Interpol για την υπόθεση, με τον φόβο ότι μπορεί το παιδί όντως να έχει πωληθεί σε έναν ηλικιωμένο, που κανείς δεν γνωρίζει τι είναι και τι μπορεί να το θέλει ένα μικρό παιδί και με την λογική ότι βρέθηκαν χρήματα στην κατοχή της Μπορίσοβα που δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.

Βεβαίως, εκφράζονται και μεγαλύτεροι φόβοι για την τύχη του παιδιού, με την λογική ότι ένα 4χρονο παιδί δεν υιοθετείται παράνομα τόσο εύκολα και εξετάζονται σοβαρά όλα τα ενδεχόμενα ακόμα και τα πλέον τραγικά. Την αλήθεια την ξέρουν μόνο οι εμπλεκόμενοι και απ’ ότι φαίνεται θα αργήσουν να μείνουν σε μία και μόνη περιγραφή των γεγονότων χωρίς συνεχείς εναλλαγές.

Διαβάστε περισσότερα: Νέα τροπή στην υπόθεση της μικρής Άννυ, που αγνοείται

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα