Θρίλερ στο Αγρίνιο: Βρέθηκε σε λίμνη το αυτοκίνητο εξαφανισμένης γυναίκας

Θρίλερ στο Αγρίνιο: Βρέθηκε σε λίμνη το αυτοκίνητο εξαφανισμένης γυναίκας
HTTP://4PRESS.GR

Οι κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή δεν επέτρεψαν τις έρευνες των δυτών της ΕΜΑΚ. Η 35χρονη γυναίκα εξαφανίστηκε τη Δευτέρα.

Μεγάλη είναι η κινητοποίηση της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και της 6ης ΕΜΑΚ στην περιοχή της τεχνητής λίμνης Στράτου Αιτωλοακαρνανίας μετά τον εντοπισμό ενός αυτοκινήτου που έπεσε στα νερά, από την πλευρά της Σπολάιτας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Ι.Χ. φέρεται οδηγούσε μια 35χρονη, η οποία αναζητείται από τη Δευτέρα. Η γυναίκα φέρεται να έφυγε από το σπίτι της με το αυτοκίνητό της, έχοντας μαζί της το κινητό της τηλέφωνο, ωστόσο δεν επέστρεψε ποτέ.

Την εξαφάνιση δήλωσε στην αστυνομία ο σύζυγός της, αναφέρει το 4press.gr. Στο σημείο πήγαν δύτες, ο διοικητής της 6ης ΕΜΑΚ Γιάννης Πανόπουλος, ο ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος της 6ης ΕΜΑΚ αλλά και ο Περιφερειακός Διοικητής Π.Υ. Δυτικής Ελλάδας Γιάννης Πετρούτσος.

Κάτοικοι της περιοχής της Σπολάιτας, γνωστοί της οικογένειας της 35χρονης, είναι εκείνοι που αρχικά εντόπισαν συντρίμμια αυτοκινήτου μέσα στη λίμνη και ενημέρωσαν τις αστυνομικές Αρχές. Πρόκειται για τον προφυλακτήρα και κάποια τζάμια.

Από την πινακίδα οι Αρχές κατάλαβαν πως πρόκειται για το όχημα που αναζητούσαν. Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών οι έρευνες για τον εντοπισμό της 35χρονης από την 6η ΕΜΑΚ σταμάτησαν το απόγευμα και θα ξεκινήσουν αύριο, Τετάρτη, με το πρώτο φως της ημέρας.

Θρίλερ στο Αγρίνιο: Βρέθηκε σε λίμνη το αυτοκίνητο εξαφανισμένης γυναίκας
4PRESS.GR
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αστυνομία
SHARE:

24Media Network