Θρίλερ στο Μεσολόγγι: Ταμπουρωμένα στο σπίτι τους τρία αδέρφια, απειλούν να αυτοκτονήσουν

Θρίλερ στο Μεσολόγγι: Ταμπουρωμένα στο σπίτι τους τρία αδέρφια, απειλούν να αυτοκτονήσουν

Τρία αδέρφια έχουν κλειστεί στο σπίτι τους και απειλούν να αυτοκτονήσουν αν πλησιάσουν αστυνομικοί. Οι τελευταίοι είχαν πάει στην οικία τους για να κάνουν έλεγχο μετά από καταγγελία

Θρίλερ εξελίσσεται από το μεσημέρι της Τρίτης (16/09) στον Γαλατά Μεσολογγίου, με τρία αδέρφια να έχουν ταμπουρωθεί στο σπίτι τους και να απειλούν να αυτοκτονήσουν σε περίπτωση που αστυνομικοί επιχειρήσουν να πλησιάσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία δέχτηκε καταγγελίες γειτόνων για παράνομη συμπεριφορά και χρήση ναρκωτικών ουσιών από τα τρία αδέρφια, ηλικίας 40 έως 46 ετών. Οι αρχές πήγαν στο σπίτι μαζί με δικαστικό λειτουργό για να κάνουν έρευνα αλλά προσέκρουσαν στη σθεναρή αντίσταση των αδερφών.

Δύο από τα τρία αδέρφια βγήκαν από το σπίτι κρατώντας μαχαίρι και αγροτικό εργαλείο και απείλησαν να αυτοτραυματιστούν αν πλησιάσουν οι αστυνομικοί.

Αμέσως το σημείο αποκλείστηκε και έσπευσαν ειδικός διαπραγματευτής της αστυνομίας και ψυχολόγος από την Πάτρα, με την επιχείρηση να είναι μέχρι αργά το βράδυ σε εξέλιξη.

(Πληροφορίες από agriniopress.gr, φωτό: onairnews.gr)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα