Τη Δευτέρα η λεπτή χειρουργική επέμβαση του 15χρονου μαθητή

Τη Δευτέρα η λεπτή χειρουργική επέμβαση του 15χρονου μαθητή

Στο Αννόβερο ο 15χρονος. Η οικογένειά ευχαρίστησε το πλήρωμα και το προσωπικό της ΠΑ του αεροσκάφους που ανέλαβε την μεταφορά του 15χρονου στη Γερμανία. Το συγκινητικό μήνυμα του πατέρα του

Τη Δευτέρα, κατά πάσα πιθανότητα, θα υποβληθεί στην λεπτή χειρουργική επέμβαση ο μαθητής του 11ου Γυμνασίου της Πάτρας που από το μεσημέρι του Σαββάτου βρίσκεται στο Ιατρικό Κέντρο του Αννόβερου της Γερμανίας.

Όπως μετέδωσε το thebest.gr, ολοκληρώθηκε ήδη ο κύκλος των αναγκαίων εξετάσεων και αν όλα κυλήσουν σύμφωνα με τον προγραμματισμό των γιατρών, θα γίνει η επέμβαση την Δευτέρα.

Ο 15χρονος είναι σε καλή διάθεση, έχοντας συνεχώς στο πλευρό του την οικογένεια του αλλά και νευροχειρουργό από την Πάτρα, ο οποίος τον συνοδεύει στην Γερμανία και θα είναι παρών και στην χειρουργική επέμβαση.

Η οικογένεια του 15χρονου ευχαρίστησε το πλήρωμα και το προσωπικό της Πολεμικής Αεροπορίας του αεροσκάφους που ανέλαβε την μεταφορά στη Γερμανία, καθώς και το ΕΚΑΒ που, επίσης, στάθηκε στο πλευρό του μαθητή.

Στο μεταξύ, συγκινητική ήταν η στιγμή που ο πατέρας του 15χρονου μαθητή αφιέρωσε στον γιο του το τραγούδι του Γιάννη Χαρούλη “Η ουρά του αλόγου”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα