Η έκκληση Ραγκούση – Κούγια και τα τελευταία λόγια της Βίκυς Σταμάτη πριν αποδράσει

Η έκκληση Ραγκούση – Κούγια και τα τελευταία λόγια της Βίκυς Σταμάτη πριν αποδράσει

Ο Φραγκίσκος Ραγκούσης μετέφερε το περιεχόμενο της συνομιλίας του με τη Βίκυ Σταμάτη το βράδυ πριν αποδράσει και της απηύθυνε έκκληση να επιστρέψει. Δείτε όλα όσα δήλωσε ο δικηγόρος σε πρωινή εκπομπή (Vid)

Την είδηση της απόδραση της Βίκυς Σταμάτη από το Δρομοκαϊτειο επιβεβαίωσε ο δικηγόρος της Φραγκίσκος Ραγκούσης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Ant1 και στον Γιώργο Παπαδάκη.

“Χθες γύρω στις 21.00 μίλησα τελευταία φορά μαζί της. Μου είπε ότι με ευχαριστεί για όσα έκανα γι’ αυτήν, δεν θα την εμποδίσει κανένας να είναι κοντά στο παιδί της, ότι προτιμά να είναι κοντά στο παιδί της παρά να πεθάνει στο Δρομοκαϊτειο σαν τρελή κι εγκαταλελειμμένη” δήλωσε ο κ. Ραγκούσης.

Πρόσθεσε ότι προσπάθησε να ηρεμήσει την πελάτισσά του λέγοντά της πως θα πάει αύριο να τη δει για να δούνε τι θα κάνουνε, πώς θα αντιμετωπίσουν την κατάσταση, καθώς υπάρχουν κάποιοι νέοι νόμοι.

“Δεν πήγε το μυαλό μου, δεν ανησύχησα ότι κάτι μπορεί να συμβεί σήμερα” τόνισε ο κ. Ραγκούσης παρόλο που όπως είπε η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση κι έκλαιγε.

“Κάνω έκκληση, την παρακαλώ προσωπικά να επιστρέψει για να είναι πραγματικά κοντά στο παιδί της. Πριν λίγες μέρες σε μια συζήτηση που είχαμε της είπα ότι αν κάποια αυτοκτονήσει θα είναι μια ανάξια μητέρα που εγκατέλειψε το παιδί της. Να γυρίσει πίσω” κατέληξε ο κ. Ραγκούσης.

Από πλευράς του Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στο Mega, έκανε λόγο για κάτι πολύ χειρότερο από απόδραση, αφήνοντας υπόνοιες για αυτοκτονία.

Όπως είπε ο κ. Κούγιας αρχικά, χθες μετά την απόρριψη της αίτησης αποφυλάκισής της, τον πήρε τηλέφωνο και του είπε “κάτι χειρότερο” από μια πιθανή απόδραση. Πρόσθεσε ότι χωρίς να δικαιολογεί την ενέργειά της είναι πρωτοφανές το γεγονός δεν δέχεται το δικαστήριο τις αιτήσεις της ενώ είναι ο “τελευταίος τροχός της αμάξης” ενός εγκλήματος. Τής ζήτησε από τον αέρα, να επιστρέψει και να αφήσει σε αυτόν και στον Φρ. Ραγκούση να πείσει το δικαστήριο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα