Την ημέρα του Μνημοσύνου του αδικοχαμένου Γ. Ανδριτσόπουλου, έπεσε νεκρός ο Μ. Κόλα

Την ημέρα του Μνημοσύνου του αδικοχαμένου Γ. Ανδριτσόπουλου, έπεσε νεκρός ο Μ. Κόλα
Από την Συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου στην Αίθουσα Υπουργικού Συμβουλίου, στη Βουλή, Κυριακή 13 Μαρτίου 2011. ΑΠΕ ΜΠΕ/www.papandreou.gr/ΒΑΣΙΛΗΣ ΦΙΛΗΣ ΑΠΕ ΜΠΕ

Στον Ι. Ν. Αγίου Ιωάννου Προδρόμου Δαφνιά Μακρυνείας έλαβε χώρα το Μνημόσυνο του αδικοχαμένου αστυνομικού, τη μέρα που έπεσε νεκρός και ο Μαριάν Κόλα

Σε κλίμα μεγάλης συγκίνησης τελέστηκε το 40ήμερο μνημόσυνο του αστυνομικού που έπεσε από τις σφαίρες του Μαριάν Κόλα στη συμπλοκή του Διστόμου.  Η επιμνημόσυνη δέηση έγινε στον Ι. Ν. Αγίου Ιωάννου Προδρόμου Δαφνιά Μακρυνείας.

Όπως αναφέρει το agrinionews.gr πέραν της οικογένειας που βιώνει τον ανείπωτο πόνο στον Δαφνιά, πολλοί συγγενείς, συνάδελφοι και εκπρόσωποι των αστυνομικών αρχών από Βοιωτία, Αιτωλία και Ακαρνανία τίμησαν την μνήμη του άτυχου αστυνομικού, την Κυριακή.

Το “παρών” έδωσε και ο υπαρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Αδαμάντιος Σταματάκης καθώς και ο Αστυνομικός Διευθυντής της Περιφέρειας Αθ.Ματσίκας.

Ωστόσο η ημέρα έτυχε να είναι σημαδιακή και για το λόγο πως ο δολοφόνος του 36χρονου Γιώργου Ανδριτσόπουλου, Μαριάν Κόλα έπεσε νεκρός από τα πυρά αστυνομικών, κατόπιν συμπλοκής στα βουνά του Σουλίου.

“Ίσως ελάχιστα να απαλύνει τον πόνο της οικογένειας του αστυνομικού ωστόσο σίγουρα για την αστυνομία είναι μια ηθική ικανοποίηση που ο δολοφόνος δεν κυκλοφορεί ελεύθερος”, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του agrinionews.gr.

Υπενθυμίζεται ότι από τα ξημερώματα ήταν σε εξέλιξη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δραπέτη Ιλίρ Κούπα, ο οποίος είχε διαφύγει μαζί με τον Μαριάν Κόλα και κατάφερε να ξεφύγει και μετά την ανταλλαγή πυρών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα