Το “ευχαριστώ” του μικρού Αλέξανδρου που χρειάζεται τη βοήθειά μας

Το “ευχαριστώ” του μικρού Αλέξανδρου που χρειάζεται τη βοήθειά μας
Η οικογένεια του μικρού Αλέξανδρου tvstar

Ο Αλέξανδρος είναι ένα παιδί σχεδόν 8 ετών, με σπαστική τετραπληγία και εγκεφαλική παράλυση και χρειάζεται την βοήθεια του κόσμου για να κάνει μια εξειδικευμένη επέμβαση στην Αμερική.

Οι γονείς του μικρού Αλέξανδρου, ενός 8χρονου παιδιού με σπαστική τετραπληγία και εγκεφαλική παράλυση, ζητούν την βοήθεια του κόσμου, ώστε το παιδί τους να μεταβεί στην Αμερική για μια εξειδικευμένη επέμβαση που θα του αλλάξει την ζωή.

Το μικρό παιδί γεννήθηκε πρόωρα στις 30 εβδομάδες. Στην συνέχεια νοσηλεύτηκε για αρκετό καιρό σε Μονάδα Νεογνών. Μέχρι και σήμερα λαμβάνει φυσιοθεραπεία και εργοθεραπεία σε σχεδόν καθημερινή βάση ενώ έχει λάβει και ειδικές συνεδρίες μπότοξ στο παρελθόν.

Το κυριότερο πρόβλημά του μικρού είναι η υπερτονία (σπαστικότητα). Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που χρειάζεται να μεταβεί στην Αμερική στο ειδικό κέντρο Children’s Hospital, Saint Louis, Misouri, προκειμένου να υποστεί μια εξειδικευμένη επέμβαση που θα αλλάξει ολοκληρωτικά τη ζωή του.

Η μητέρα του 8χρονου, Χριστίνα Μπογιαντζή, περιέγραψε στην κάμερα του tvstar, τον αγώνα που δίνει με τον σύζυγό της για να έχει μια καλύτερη ζωή ο μικρός γιός της.

“Ο στόχος μας είναι να καταφέρουμε να κάνουμε αυτό το παιδί κάποια στιγμή αυτόνομο, για αυτό θέλουμε να κάνουμε αυτήν την επέμβαση. Θέλουμε να κάνουμε τα πάντα για την αυτονομία του.

“Θέλουμε να κάνουμε τα πάντα για αυτό το παιδί, όπως και για το άλλο μας παιδί. Τώρα είναι η κατάλληλη ηλικία που πρέπει να γίνει αυτή η επέμβαση στον Αλέξανδρο, καθώς αργότερα δεν θα έχει νόημα”, είπε η μητέρα του.

Στο κανάλι μίλησε και ο πατέρας του παιδιού, περιγράφοντας και αυτός από τη δική του μεριά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, αφού δεν μπορεί να είναι πάντα δίπλα στο παιδί του λόγω της δουλειάς του.

Η οικογένεια ζει μόνιμα στην Λαμία, όμως δυστυχώς δεν μπορεί να είναι πάντα μαζί καθώς ο πατέρας του Αλέξανδρου εργάζεται σε δημόσια σχολεία ως αναπληρωτής γυμναστής, σε πόλεις μακριά από το σπίτι του.

“Ζούμε ένα Γολγοθά, η καθημερινότητα είναι πάρα πολύ δύσκολη. Εγώ εργάζομαι ως αναπληρωτής γυμναστής σε δημόσια σχολεία τα τελευταία 4 χρόνια και λείπω από το σπίτι μου. Τις δυο πρώτες χρονιές ήμουν στην Αθήνα και τώρα είμαι στην Ερέτρια, οπότε φεύγω Κυριακή και επιστρέφω Παρασκευή. Καταλαβαίνετε δηλαδή το βάρος που σηκώνει η γυναίκα μου” δήλωσε ο πατέρας του παιδιού.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version