Το κοντέρ προσφοράς της AbbVie Running Team συνεχίζει να «γράφει»

Το κοντέρ προσφοράς της AbbVie Running Team συνεχίζει να «γράφει»

Η AbbVie Running Team, η ομάδα δρομέων της βιοφαρμακευτικής εταιρείας AbbVie, συμμετείχε για ακόμη μια χρονιά στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, το εμβληματικό δρομικό γεγονός διεθνούς εμβέλειας, στηρίζοντας για 2η χρονιά την Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία “Μέριμνα”.

Φέτος με τη δυναμική παρουσία 88 δρομέων, εργαζόμενοι και φίλοι της AbbVie και της Μέριμνας, έτρεξαν στους αγώνες των 5χλμ, 10χλμ και των 42 χλμ. καλύπτοντας συνολικά απόσταση 1900 και πλέον χιλιομέτρων.

Με τη συμμετοχή τους οι εργαζόμενοι και φίλοι της εταιρείας υποστήριξαν την προσπάθεια δωρεάν παροχής ποιοτικής φροντίδας, η οποία ανταποκρίνεται στις ανάγκες των παιδιών και των γονιών, που είτε ζουν με μία απειλητική για τη ζωή ασθένεια, είτε θρηνούν την απώλεια αγαπημένου προσώπου.

Ο συγκεκριμένος είναι ο 6ος αγώνας στον οποίο συμμετέχει η AbbVie Running Team για το 2018, έχοντας διανύσει συνολικά 3254 χιλιόμετρα με στόχο την ενίσχυση των σκοπών οργανισμών όπως: Μαζί για το Παιδί, Άλμα Ζωής, Πανελλήνιο Σύνδεσμο Νεφροπαθών, Μέριμνα. Οι αγωνιστικές συμμετοχές της ομάδας ολοκληρώνονται στις 25 Νοεμβρίου με τον 7ο και τελευταίο αγώνα, τον Δρόμο Υγείας Αθήνας.

Η Άντζελα Βερναδάκη, Market Access & External Affairs Director της AbbVie δήλωσε σχετικά: «Στο πλαίσιο της δέσμευσης της εταιρείας για τη φροντίδα όσων έχουν ανάγκη, η AbbVie Running Team δίνει συστηματικά το “παρών” σε εκδηλώσεις προσφοράς και αλληλεγγύης. Η ομάδα δημιουργήθηκε το 2013 με στόχο τη θετική συμβολή στη ζωή των συνανθρώπων, αλλά και των συναδέλφων μας και συνεχίσουμε κάθε χρόνο και πιο δυναμικά να εκπληρώνουμε την αποστολή της . Αποτελεί για εμάς τιμή, η συμμετοχή μας στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας για την ενίσχυση των σκοπών της Μέριμνας μέσα από την προσφορά των δρομέων μας.»

Με τη σειρά της, η κυρία Δανάη Παπαδάτου, Πρόεδρος της Μέριμνας δήλωσε: «Ευχαριστούμε από καρδιάς τους ανθρώπους της AbbVie που για δεύτερη χρονιά τρέχουν και προσφέρουν για να υποστηρίξουν το έργο μας. Η υποστήριξη τους μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε να υλοποιούμε με πάθος το όραμά μας, προσφέροντας και ενισχύοντας και εμείς με τη σειρά μας παιδιά και οικογένειες που το έχουν ανάγκη».

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version