Το Stoiximan.gr στηρίζει τον ΝΝ 11ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»

Το Stoiximan.gr στηρίζει τον ΝΝ 11ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»

Η Stoiximan συμμετέχει στον ΝΝ 11ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» ως μεγάλος χορηγός

Είναι μεγάλη χαρά να βρισκόμαστε σήμερα στην Θεσσαλονίκη και τιμή για τη Stoiximan, η έμπρακτη στήριξη  του ΝΝ 11 ου Διεθνούς Μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος» , μιας διοργάνωσης που συγκαταλέγεται στις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που διεξάγονται στη χώρα μας, προσελκύοντας χιλιάδες επαγγελματίες και ερασιτέχνες δρομείς, αλλά κυρίως -και αυτό έχει ιδιαίτερη αξία για εμάς- προσελκύοντας χιλιάδες πολίτες που αγαπούν τον αθλητισμό αποτελώντας μέρος πια της ιστορίας της Θεσσαλονίκης. 

Η Stoiximan, υλοποιώντας το πλάνο της για επένδυση στον ελληνικό αθλητισμό, συμμετέχει στον Μαραθώνιο  ως μεγάλος χορηγός, ευθυγραμμιζόμενη πλήρως με το σκοπό αλλά και το μήνυμα αυτής της διοργάνωσης.

Το Stoiximan.gr στηρίζει τον ΝΝ 11ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»


Ο Σκοπός είναι η προαγωγή της γενικότερης συμμετοχής στον αθλητισμό, μέσα από μια τέτοια μαζική εκδήλωση. Το Μήνυμα  είναι η προβολή ενός υγιεινού τρόπου ζωής.

Βασική αποστολή μας αποτελεί η στήριξη του ελληνικού αθλητισμού και των  διοργανώσεων που προάγουν αυτό που ονομάζουμε «μαζικό αθλητισμό» και προβάλουν υψηλά κοινωνικά πρότυπα, αναδεικνύοντας τις αρετές και τις αξίες του «ευ αγωνίζεσθαι» και της ευγενούς άμιλλας».

Θέλω όμως να υπογραμμίσω πως συμμετέχουμε σε αυτήν την κορυφαία δρομική διοργάνωση, κοινωνική εκδήλωση θα την έλεγα εγώ, που πραγματοποιείται σε μια πόλη, ταυτόσημη με την αθλητική παιδεία και τις επιτυχίες στον αθλητισμό. Από την πλευρά μας όμως η συμμετοχή μας ως Stoiximan δεν εξαντλείται στη χορηγία. Πιστοί στο μεγάλο μας πρόγραμμα κοινωνικής υπευθυνότητας που υλοποιούμε τα τελευταία δύο χρόνια θα αξιοποιήσουμε την παρουσία μας με κοινωνικές δράσεις που ξεκινούν από εθελοντική αιμοδοσία τις ημέρες πριν από το αγώνα, σε περιβαλλοντικές δρασεις την ημέρα του αγώνα και κυρίως στην ενίσχυση ιδρυμάτων για παιδιά στην περιοχή στο πλαίσιο του προγράμματος μας «Μικροί Ήρωες». Αλλά γι αυτά θα μας επιτρέψετε να πούμε περισσότερες λεπτομέρειες την επόμενη εβδομάδα. Το μόνο που θέλουμε να επισημάνουμε είναι ότι για εμάς είναι μια γιορτή όχι μόνο για τους δρομείς αλλά και τις οικογένειες τους τους φίλους τους και όλη τη Θεσσαλονίκη.

Το Stoiximan.gr στηρίζει τον ΝΝ 11ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»


Στο αγώνα της επόμενης Κυριακής, θα δώσουν το παρόν με τη Stoiximan Running Team και οι:

- Λευτέρης Πετρούνιας (Παγκόσμιος Πρωταθλητής στους κρίκους),
- Αννα Κορακακη (πρωταθλητρια Ελλαδος στη σκοποβολη) και οι 2 μεγαλα φαβορι για κατακτηση μεταλλιων στους Ολυμπιακους Αγωνες του ΡΙΟ, μαζί με
- τη Βασιλική Μιλλούση (Πρωταθλήτρια στη Δοκό) και
- τη Ράνια Ρεμπούλη (Μαραθωνοδρόμο και μεγάλη νικήτρια του πρόσφατου ημιμαραθωνίου της Αθήνας)

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι όλοι θα συμβάλλουμε από τη θέση που μας αναλογεί στην υλοποίησης μιας απόλυτα επιτυχημένης διοργάνωσης που θα δώσει χαρά στους συμμετέχοντες και θα παρακινήσει και θεατές να συμμετάσχουν και αυτοί του χρόνου. Αυτό θα είναι κέρδος για όλους!

SHARE: