Το τραγούδι του Παντελίδη για τον φίλο που είχε χάσει από τροχαίο

Το τραγούδι του Παντελίδη για τον φίλο που είχε χάσει από τροχαίο

Συγκίνηση προκαλούν οι στίχοι από τραγούδι του Παντελή Παντελίδη, "Μηχανή του Χρόνου". Τραγούδι που έγραψε για όσους έχασαν τη ζωή τους σε τροχαία δυστυχήματα (Vid)

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του δημοφιλούς λαϊκού τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα το πρωί της Πέμπτης στην λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Το μοιραίο δυστύχημα συνέβη γύρω στις 8:20 το πρωί, στην λεωφόρο Βουλιαγμένης, στη διασταύρωση με την οδό Θράκης, στο Ελληνικό, όταν το ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε ο γνωστός τραγουδιστής έφυγε από την πορεία του και έπεσε με μεγάλη ταχύτητα στις προστατευτικές μπάρες.

Πέντε χρόνια πριν, ο ίδιος ο τραγουδιστής είχε γράψει τραγούδι για φίλο του που είχα χάσει τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα. “Όσοι βιάστηκαν να πουν πως έφυγα, και απλά απέφυγα δειλά να χαιρετίσω. Λάθος σκέφτηκαν, ταξίδι έκανα να δω πως είναι εκεί και πάλι να γυρίσω”, ένα απόσπασμα από το κομμάτι “Μηχανή του Χρόνου”:

“Στο φίλο μας το Σάκη που μας κοιτάει από ψηλά και σε όλα τα παιδιά που έχουν χάσει φιλαράκια τους με μηχανάκια”, αναφέρει στην αρχή του βίντεο.

Σε ό,τι αφορά το τροχαίο δυστύχημα, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση από το διοικητή του νοσοκομείου, Δημήτρη Δελάκα, ο άτυχος τραγουδιστής μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας νεκρός. Οι γιατροί δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι για να τον επαναφέρουν. Τα ακριβή αίτια θα διαπιστωθούν, όπως ανέφερε ο διοικητής, από τη νεκροτομή.

Οι δύο κοπέλες 20 (Ευφροσύνη Κυριακού) και 30 ετών (Μυρσίνη Αρναούτη) αντίστοιχα που επέβαιναν στο αυτοκίνητο του Παντελίδη μεταφέρθηκαν στον Ευαγγελισμό, όπου η πρώτη νοσηλεύεται στο ορθοπεδικό τμήμα και η δεύτερη υποβάλλεται σε πολύωρο χειρουργείο.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, “πρόκειται για δύο ασθενείς που προσήλθαν με ΕΚΑΒ στις 09:15. Η πρώτη Αρναούτη Μυρσινη 30 ετών, έφερε ανοιχτά τραύματα δεξιά της θωρακικής χώρας με κατάγματα πλευρών και πνευμοθώρακα. Επίσης, ανοιχτά κατάγματα, επιπεπλεγμένα δεξιού μηριαίου οστού. Επίσης έφερε κατάγματα δεξιού βραχιονίου οστού. Έγινε σταθεροποίηση όλων των συστημάτων στα επείγοντα χειρουργικά.

Μετά από ολόσωμη αξονική, χωρίς να έχει ευρήματα σε κοιλιά και κεφάλι, εισήχθη αμέσως στο χειρουργείο. Έγινε αποκατάσταση βλαβών του θώρακα όπου μπήκαν μοσχεύματα και συνεχίζεται από τους ορθοπεδικούς χειρούργους η αποκατάσταση των λοιπών καταγμάτων, η οποία αναμένεται πολύωρη.

Στη συνέχεια η ασθενής θα μεταφερθεί στη ΜΕΘ, όπου τα δύο πρώτα 48ωρα, θεωρούνται εξαιρετικά κρίσιμα για την αποφυγή τυχόν λοιμώξεων”.

Γενικά οι γιατροί, είναι αισιόδοξοι λόγω του νεαρού της ηλικίας της κοπέλας και τα επόμενα 24ωρα θα κριθούν τα πάντα.

Η δεύτερη 20χρονη Ευφροσύνη Κυριακού, είχε  “κρανιοεγκεφαλική κάκωση, χωρίς ευρύματα από την αξονική και θλάση αυχενικής μοίρας, η οποία ανιμετωπίστηκε με τοποθέτηση κολάρου. Πρόσθετα,  φέρει κάταγμα δεξιού βραχιονίου οστού για το οποίο θα χρειαστεί χειρουργείο, το οποίο θα γίνει μετά το πέρας των χειρουργείων. Νοσηλεύεται, στην ορθοπεδική μονάδα του Ευαγγελισμού”.

Πηγή: stathis sidirokastritis

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα