Τούρκοι επιχείρησαν να ανοίξουν τουρκική σημαία στο Λευκό Πύργο

Τούρκοι επιχείρησαν να ανοίξουν τουρκική σημαία στο Λευκό Πύργο

Το τοπικό μέσο seleo.gr μεταδίδει εικόνες από μια παρέα Τούρκων που φέρονται να προσπάθησαν να ανοίξουν μια τουρκική σημαία στο ψηλότερο σημείο του σαλονικιώτικου μνημείου της Θεσσαλονίκης

Παρέα Τούρκων το πρωί της Κυριακής, προσπάθησε, σύμφωνα με το seleo.gr, να ανοίξει την σημαία της Τουρκίας στην κορυφή του Λευκού Πύργου. Την προσπάθεια αυτή εμπόδισαν, σύμφωνα πάντα με το τοπικό μέσο, η δημοσιογράφος Ράνια Αγγελακούδη μαζί με μια φίλη της. Οι δύο γυναίκες κάλεσαν την ασφάλεια του μνημείου και εμπόδισαν τους Τούρκους να ανέβουν στο τελευταίο επίπεδο του Λευκού Πύργου και να απλώσουν την Τούρκικη σημαία, ώστε να φωτογραφηθούν.

"Κατεβαίνοντας τις σκάλες, στον 4ο όροφο είδαμε μια ομάδα 6-7 ατόμων να ανεβαίνουν προς τον 5ο όροφο, ενώ ένας από αυτούς έβγαλε από την τσέπη του την Τουρκική σημαία" αναφέρει η κα. Αγγελακούδη που εξηγεί πως αποφάσισε να επιστρέψει στην κορυφή του Λευκού Πύργου και να καλέσει την ασφάλεια.

Το προσωπικό ασφαλείας τους έκανε συστάσεις να μαζέψουν τη σημαία και όπως όλα δείχνουν, χωρίς να δημιουργήσουν ένταση, μάζεψαν την σημαία και αποχώρησαν. Σε κάθε περίπτωση, η ελληνική αστυνομία δηλώνει πως δεν έχει λάβει κάποια κλήση προκειμένου να παρέμβει για το περιστατικό.

SHARE: